Finner du ikke adressen din?

Det hender solcelle-interesserte ikke finner adressen sin i oppslaget på siden vår. Her får du hjelp til å finne frem.

solar panels on roof

Skriv inn én og én bokstav

Otovo bruker et komplett norsk adresseregister og alle adresser skal være der. Det eneste unntaket er helt nye boligprosjekter, som kan ta litt tid for å bli synlige.

En vanlig feilkilde er knyttet til om adressen skrives med “vegen” eller “veien” i det offentlige registeret. For at du skal være sikker på at vi skal finne adressen din, må du skrive inn én og én bokstav, og så velge adresse fra menyen som kommer opp

Otovo logo

Finn ut hvor mye du kan spare

Kommune og postnummer

En annen feilkilde er at det sentrale registeret sorterer adressene på kommunenivå, ikke poststed. Det betyr at adresser ikke skrives inn med formatet “adresse, postnummer”, men med “adresse, kommune”.

Så vær oppmerksom på at vi nesten helt sikkert har adressen din, selv om den må skrives inn med kommunenavn og ikke poststed.

Otovo logo

Finn ut hvor mye du kan spare

Gårds- og bruksnummer

Noen sliter også med å finne huset sitt når det ikke er gateadresser der de bor. Da kan du bruke gårds- og bruksnummer i dette formatet: “Kommune, 131/8”.

Hvis du fortsatt ikke finner adressen din, så hjelper vi deg selvfølgelig. Trykk på knappen og legg inn kontaktinformasjonen din, så hører du fra oss.

Min side
Otovo-bloggen
PersonvernVåre betingelserLeasingvilkår

© Otovo AS 2022