Solceller på Igland Garasjen

Vi leverer nå solceller tilpasset din garasje.

solar panels on roof

Solcellepaneler

Solcellepaneler monteres oppå eksisterende taktekke med festebraketter og kan leveres i blått og svart.

Monteringen skjer på et avtalt tidspunkt, og med minst mulig forstyrrelse for deg. Når panelene monteres på taket ditt skjer det ved at et team på to-tre teknikere kommer hjem til deg, og så bruker de typisk en eller to dager på å feste panelene på taket, avhengig av størrelsen på garasjen og hva slags taktekking du har.

Deretter kobler elektrikeren anlegget til sikringsskapet og driftsetter anlegget. Nettselskapet ditt monterer en ny strømmåler som også registrerer strømmen du sender ut på nettet og skal ha betalt for. Da er jobben gjort!

For mer informasjon om hvilke løsning som passer best for din garasje kan du klikke på ¨Motta tilbud¨ så kontakter vår ekspert deg.

Teknologi

Strømmen fra solcellene kobles inn på en passende vekselretter som monteres i garasjen. Derfra går strømmen sømløst dit det er behov, enten det er til lading av elbil eller til vaskemaskinen. Lager du mer strøm på taket enn du klarer å bruke kan du selge overskuddet.

Få full oversikt over egen produksjon med Otovos egen app.

Uansett hvilke solceller du velger får du 25 års ytelsesgaranti fra produsenten.

Dette betyr at de garantert produserer over 80% av energien de produserte første dag, også etter 25 år.

Hvordan er regnestykket?

Solstrøm vil redusere strømkostnadene dine. Noen ganger med litt, andre ganger med mye (innimellom vil du faktisk få betalt for strømmen du produserer!). Reduserte strømkostnader er avhengig av hvor mye sola skinner, men fremtiden ser lys ut for de som installerer solceller. Allerede det første året, når solcellene produserer mye strøm om sommeren, sparer du penger. Om vinteren produserer solcellene langt mindre.

Solcelleanlegget vil produsere strøm i flere tiår. I mellomtiden går strømprisen opp, både på grunn av inflasjon og på grunn av økte avgifter, investeringer i strømnettet og økt handel av strøm med utlandet. Det betyr at solstrømmen blir et bedre og bedre regnestykke i forhold til strøm du kjøper fra nettet. Solceller er bra for miljøet og bra for lommeboken din. Så enkelt er det. Otovo gjør at du slipper den store investeringen i forkant, og lar deg heller tjene penger jevnt og trutt i årevis.

Hvordan fungerer sollånet?
Vi blir enige om hvordan solcelleanlegget ditt skal være. Så velger du om du vil betale alt ved installasjon eller om du vil ha et sollån fra SpareBank 1 Hallingdal Valdres med gode betingelser. Lånet betales ned over 10 år eller 20 år med en flytende rente som for tiden er på 1,80%. Termingebyret er på 55 kroner.

SpareBank 1 Hallingdal Valdres tilbyr også et miljølån med svært gunstige betingelser for alle tiltak som er støttet av Enova. Da blir renten 0% det første året, og øker så med 0,5% hvert år til et tak på 1,5%. Dette forutsetter flytting av boliglånet ditt til SpareBank 1 Hallingdal Valdres. Lær mer på SpareBank 1 sine nettsider eller si i fra til din kundebehandler om dette er aktuelt for deg.
Min side
Otovo-bloggen
PersonvernVåre betingelserVilkår for solabonnement

© Otovo ASA 2023