Otovo Garanti - markedets beste garantier inkludert i prisen!

solar panels on roof

Vi lanserer nå “Otovo Garanti”, som gir deg som kunde de aller beste garantiene på markedet. Der andre tilbyr 5 års garanti fra leverandør av komponentene i ditt solcelleanlegg tilbyr Otovo nå en utvidet og fullstendig funksjonsgaranti på hele 10 år, inkludert i prisen.

Vi ønsker at våre kunder skal ha et bekymringsløst forhold til å ha solcellepaneler på taket og velger dermed å tilby alle nye kunder denne garantien, da vi er så trygge på at vi leverer produkter av topp kvalitet og den beste kundeopplevelsen fra våre Otovo-sertifiserte installatører.

Otovo Garanti dekker alle komponenter i anlegget slik at hvis noen deler av installasjonen feiler i løpet av garantiperioden så sørger vi for både reparasjoner og eventuelt utskiftning av deler, uten kostnad for deg. For leasingkunder er Otovo Garanti fortsatt inkludert i hele leasingperioden på 20 år.

Alle disse komponentene er dekket:

  • Solcellepaneler

  • Montasjeutstyr (kroker, skinner og klemmer)

  • Inverter / omformer / vekselretter

  • Optimizer

  • Kabler og kontakter

  • Brytere

Otovo garanti dekker erstatning eller reparasjon av defekte deler, samt arbeidstimer, transport og eventuelle fraktkostnader for å rette opp problemet. Vi sørger alltid for at en Otovo-sertifisert tekniker eller installatør løser problemet innen kort tid.

Kort oppsummert så er Otovo Garanti din sikkerhet for at du får et solcelleanlegg med høyest mulig kvalitet til best pris, hvor alt du trenger å tenke på er hvor mye du sparer både miljøet og lommeboken din!

Otovo logo

Finn ut hvor mye du kan spare

Alltid Otovo-sertifiserte installatører

Våre installatører gjennomgår en krevende utvelgelsesprosess. Vi har fokus på faglig kompetanse, HMS og god kundeservice. Med Otovo er du sikret en kvalitetsinstallasjon.

Kun et fåtall av interesserte installatører blir godkjent som Otovo-installatør.

Alltid Otovo-sertifisert utstyr

Solcellemarkedet har tusenvis av utstyrsleverandører. Vi bruker vår ekspertise i bransjen og jobber hele tiden for at du skal få de beste prisene på det beste utstyret.

En Otovo-sertifisering er en garanti for høy kvalitet i hele levetiden til anlegget.

Min side
Otovo-bloggen
PersonvernVåre betingelserLeasingvilkår

© Otovo AS 2022