Solceller uten å legge ut én krone

Sjekk taket ditt for et gratis uforpliktende tilbud på solceller
hus med installerte solcellepaneler
Vi i Otovo gir deg muligheten til å utnytte solens energi, uten å legge ut én krone. Ved å velge leasing vil du få et splitter nytt solcelleanlegg på taket ditt, som vi både monitorerer og fikser dersom det skulle oppstå feil, helt kostnadsfritt. Dette er et fantastisk alternativ for deg som ønsker å teste hvordan livet med grønn strøm er før et eventuelt kjøp, og for deg som ønsker kostnadsfri service og vedlikehold gjennom hele leieperioden.

Du har muligheten til å lease solceller

Mange er godt kjent med leasing, for eksempel av biler, som man kan være redd for at faller i verdi eller engstelig for vedlikeholdsansvaret for. Til forskjell fra vanlig leasing av bil, skjer selve leien av solcellene uten noen form for kontantinnsats eller delbetaling.
I tillegg vil du som boligeier selv ta imot hele Enova-støtten, som er på mellom 7.500 og 25.000 kroner. Det går rett i lommen umiddelbart etter at solcellene er på taket.

All installasjon og service er inkludert i månedsleien

All installasjon og service av solcellepanelene blir håndtert av våre sertifiserte installatører og er inkludert i månedsleien, som starter på 299 kr i måneden. Det eneste du trenger er å eie et hustak det går an å montere panelene på.
Vi monitorerer ditt solcelleanlegg, og sender deg en melding dersom vi skulle oppdage feil. Gjennom Otovo-appen vil du også finne informasjon om anleggets ytelse, innvirkning på miljøet og annen interessant informasjon om ditt anlegg.

Stor fleksibilitet med leasing - endre eller kjøp ut anlegget når som helst

Leasing av et solcelleanlegg fører til stor fleksibilitet, som vil være positivt for deg som vil teste konseptet før et eventuelt kjøp, og deg som ønsker kostnadsfri service og vedlikehold.
Anlegget du leaser kan du velge å kjøpe ut når som helst, uten noen som helst form for fordyrende avgifter. Hver måned av din leasingperiode opparbeider du deg også en bonus. Din lojalitet vil bli belønnet, og bonusen blir høyere ettersom årene går. Bonusen gjør at anlegget blir billigere og billigere å kjøpe ut.
Endring av størrelse på anlegget er også en mulighet for deg som leaser. Skulle du ønske å legge til flere paneler under leieperioden, er dette null problem. Alt tak-eier trenger å gjøre er å betale for installasjonskostnadene, og resten fikser vi.

Høres leasing av solceller ut som et bra alternativ for deg? Sjekk taket ditt nå for et prisestimat.