Lars Syse Christiansen blir Otovos nye finansdirektør. Han kommer fra tilsvarende rolle i Circle K Europa, der han har vært sentral i utviklingen av selskapet, først som Statoil Fuel & Retail og senere som del av den canadiske Couche Tard-kjeden.

Lars er medgründer av Otovo og har vært med selskapet siden starten i rollen som styreleder. Han øker nå innsatsen og skal bygge fremtidens energiselskap på fulltid.

At Lars kommer ombord for fullt er en viktig styrking av teamet vårt. Vi skal gjøre solstrøm mer og mer lønnsomt her i nord, og da blir kostnader og finansiering helt avgjørende, sier Andreas Thorsheim, daglig leder i Otovo.

Lars er far til tre jenter og bor på Nordstrand - et av Norges beste solcellenabolag. Han er utdannet ved Harvard Business School, London School of Economics og BI, og har hatt sin karriere i Telenor og Posten, og vært CFO i Storebrand Bank.