Nå fylles Enova-potten og fristen for å få med seg tusenlappene som ligger der forlenges igjen, til 01. juli 2021.

Prisene på solcellepaneler er veldig gode nå, så ønsker du å sikre deg solcellene klare på taket til de første solstrålene til våren så er vinteren en perfekt tid for installering av solceller med full Enova støtte.

Kutter ikke støtten til solceller

På slutten av 2020 offentliggjorde Enova at støtten til solceller ikke ble kuttet likevel. Solcelle-støtten fra Enova forblir på 10.000 kr pluss 1.250 kr per kilowatt til 01. juli 2021. Det betyr 15-20.000 kroner i støtte for et gjennomsnittlig anlegg.

Enova-støtten er måten staten støtter oss som vil ha solceller på taket. Det er en støtte som kommer rett på konto etter at du har fått anlegget installert. Støtten er rettighetsbasert og søknadsprosessen er enkel.

Økt støtte om du kjøper nå

Tidlig i fjor varslet Enova en nedtrapping av støtten fra nyttår, men denne nedtrappingen er nå altså annullert, noe som betyr 2500 kroner i økt støtte til deg som kjøper nå. For oss høres det ut som en mulighet til å endelig ta beslutningen om å gå over på egen bærekraftig strøm på taket, før støttesatsene justeres ned igjen...

Sjekk taket ditt på otovo.no nå.

You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.