Våre garantier

Når du kjøper et solcelleanlegg fra Otovo inngår alt i prisen - til og med elektrikerarbeidet etter montering. Vi kontakter netteieren slik at du kan selge overskuddet tilbake til kraftnettet. Prisen du får i tilbudet forblir den samme så lenge dimensjoneringen av solcelleanlegget ikke endres. Det er med andre ord ingen skjulte kostnader eller ubehagelige overraskelser.

Alltid lavest pris

Hos Otovo får du den laveste prisen. Mottar du et annet skriftlig tilbud med en lavere pris me samme spesifikasjoner som i vårt tibud? Da gir vi deg samme pris!

Åpent kjøp

Vi ønsker at våre kunder skal føle seg trygge på valget sitt. Derfor kan du avbestille inntil 21 dager etter at du signerer kjøpsavtalen.

25 års ytelsesgaranti

Otovo velger solcellepaneler av høy kvalitet fra markedet ledende produsenter. Produsentene garanterar for paneles ytelse i 25 år. Du kan dermed føle deg trygg på at solcelleanlegget leverer strømmen som lovet. Den forventede levetiden på solcellepaneler i vårt kjølige, norske klima er over 30 år.

10 års produktgaranti

Otovo velger velprøvde produkter fra anerkjente produsenter. Solcellepanelene i solcelleanlegget har minimum 10 års produktgaranti. Inverterene har minimum 5 års produktgaranti, men vil i de fleste tilfeller ha en betydelig lengre forventet levetid. Du kan alltid være trygg på at vi hjelper deg dersom noen av produktene i solcelleanlegget skulle feile i garantiperioden.

5 års installasjonsgaranti

Otovo gir deg 5 års garanti på alt arbeid som utføres i forbindelse med installasjonen på taket ditt. I tillegg har Otovo gode ansvarsforsikringer for alt arbeid som gjøres - fra planlegging til installasjon.