Solceller på taket med solabonnement!

Sjekk taket ditt for et gratis uforpliktende tilbud på solceller
rødt hus med solcellepaneler på taket
mynt med en lykkelig sol

Solabonnement fra Otovo

Vi i Otovo gir deg muligheten til å utnytte solens energi, uten noen bekymringer. Et solabonnement fungerer ganske enkelt slik at du betaler en månedlig pris, mens vi fikser resten.
Dette er et godt alternativ for deg som ønsker forutsigbare månedskostnader fra dag én, i tillegg til kostnadsfri service og vedlikehold gjennom hele leieperioden. Ved å velge solabonnement vil du få et splitter nytt solcelleanlegg på taket ditt uten den store investeringskostnaden.

Hvorfor velge solabonnement?

Det er mange grunner til at solabonnement kan være det beste alternativet for deg.

 • Spar penger fra dag én

  Ingen oppstartskostnad

  Når du velger solceller på abonnement, slipper du noen oppstartskostnader, kun forholde deg til din månedskostnad.
 • Vi fikser alt

  Null bekymringer - vi fikser alt!

  Velg solabonnement og vi fikser alt før, under og etter installasjon. I tillegg tar vi oss av monitorering og eventuelle feil, slik at du kan produsere grønn strøm uten bekymringer.
 • enovatilskudd til alle solcelleeiere

  Enova-støtte

  Selv om du velger solabonnement vil du få tilskudd fra enova. enova støtter alle som vil starte å produsere egen strøm med solceller!

Hvorfor velge Otovo?

 • Ikon medalje

  Trygg partner

  Vi har levert over 25 000 solcelleanlegg og benytter kun solcellepaneler av høyeste kvalitet og kvalitetssikrede installatører.
 • Få en god pris med Otovo

  Ukomplisert teknologi

  Vår unike markedsplass sammenligner priser fra lokale installatører i ditt område, slik at vi kan gi deg det beste tilbudet på bare noen sekunder.
 • Få en komplett pakke

  Størst verdi

  Du får et ferdig tilbud med tilpasset ytelse, kvalitet, estetikk og pris basert på dine krav.

Stor fleksibilitet med solabonnement - endre eller kjøp ut anlegget når som helst

Det å velge et solabonnement fører til stor fleksibilitet, som vil være positivt for deg som vil teste konseptet før et eventuelt kjøp, og deg som ønsker kostnadsfri service og vedlikehold.
Anlegget du leier kan du velge å kjøpe ut når som helst, uten noen som helst form for fordyrende avgifter. Hver måned av din leasingperiode opparbeider du deg også en bonus. Din lojalitet vil bli belønnet, og bonusen blir høyere ettersom årene går. Bonusen gjør at anlegget blir billigere og billigere å kjøpe ut.
Endring av størrelse på anlegget er også en mulighet for deg som velger solabonnement. Skulle du ønske å legge til flere paneler under leieperioden, er dette null problem. Alt tak-eier trenger å gjøre er å betale for installasjonskostnadene, og resten fikser vi.

All installasjon og service er inkludert i månedsleien

All installasjon og service av solcellepanelene blir håndtert av våre sertifiserte installatører og er inkludert i månedsleien. Det eneste du trenger er å eie et hustak det går an å montere panelene på.
Vi monitorerer ditt solcelleanlegg, og sender deg en melding dersom vi skulle oppdage feil. Gjennom Otovo-appen vil du også finne informasjon om anleggets ytelse, innvirkning på miljøet og annen interessant informasjon om ditt anlegg.
fornøyd otovo-kunde får installert solcellepaneler
Sjekk taket ditt

Høres solabonnement ut som et bra alternativ for deg? Sjekk taket ditt nå for et prisestimat på under et minutt!

Eksempel på installasjoner

 • 30 premium paneler på tak

  30 premiumpaneler

  2023
 • Hus med 47 premiumpaneler på taket

  47 premiumpaneler

  2019
 • 29 solcellepaneler på taket - fra 2021

  29 premiumpaneler

  September 2021