Nå settes renten ned på SpareBank 1 sitt sollån. Dermed er det billigere å sikre seg med solenergi de neste tretti årene. I tillegg forlenger Enova fristen for å motta høyere støtte.

Med solceller på taket kan du sikre deg egenprodusert strøm i 30 år. Vi tilbyr nå gunstig finansiering via SpareBank 1 HV med følgende vilkår:

  • Sollån med pant i bolig innenfor 85%: 1,80% rente
  • Sollån med pant i bolig over 85%: 3,80% rente

Flere andre banker tilbyr også gunstige grønne lån, så ta gjerne en telefon til din bank og hør hva de eventuelt kan tilby deg. Om du vil kjøpe solcelleanlegget direkte uten lån er det selvfølgelig også mulig.

Forlenger fristen

Enova har tidligere varslet at støtten til solceller reduseres med 2 500 kroner fra 1. april. På grunn av koronasituasjonen har Enova nå valgt å utsette disse endringene til 1. juli.

Vi i Otovo gjør vårt ytterste for å bistå alle våre kunder i denne uvanlige tiden. Våre dyktige ansatte jobber hjemmefra med digitale verktøy og vil være i stand til å veilede deg til å finne det beste solprosjektet for akkurat ditt hjem.

Vi kan fortsatt installere, og jobber for å holde montører og kunder trygge uten å spre smitte. Følg status for våre tiltak mot smitte her.

Se hva de nye betingelsene har å si for ditt tak her.