Nettleien, avgiftene og strømprisen har alle økt kraftig de siste årene. Nå er tiden inne for å sikre seg mot høye strømregninger.

Kraftprisen er rekordhøy. De siste årene har noen varige og noen midlertidige endringer alle gått i samme retning, og presset strømregningene til forbrukerne opp til hittil ukjente nivåer for oss nordmenn.

Varige endringer:

Midlertidige endringer:

  • CO2-prisen er femdoblet på to år. Det gjør elektrisitet dyrere i hele Europa. Om dette er en varig endring vites ikke, men alle som bryr seg om miljøet håper det.
  • Tørre år med lite nedbør har redusert tilgangen på vannkraft i Norge og økt prisene. Denne situasjonen er spådd å vare hele året.

Hva kan man gjøre med det? Skal du sikre deg 30 år med lavere strømregning og mindre avhengighet av politikere og svingningene i kraftprisene er solceller på taket det rette for deg.

Du vil ikke kunne komme helt unna det vanlige strømsystemet, men solceller vil gjøre et ordentlig innhugg i regningen din fra mars til oktober hvert eneste år til oppmot 2050. Det er en varig investering i stabilt lav strømregning.

Hvor mye du får ut av ditt tak kan du sjekke på www.otovo.no nå. Vi er i ferd med å fylle opp monteringskøen for våren nå, så bestem deg fort om du vil ha plass før sola står høyt på himmelen!