Denne uken vil rabattene sitte løst på det meste av netthandel. På Otovo blir det ingen tilbud å få.

Black Friday-rabattene kan være en god anledning til å skaffe seg en god pris på noe man har gledet seg til å kjøpe. Men ofte er det ansporing til kjøp av produkter man ikke trenger, som man ikke vil bruke, og som man får lite glede av. Det er kort vei fra kjøp til forbruksfest og så til sløseri.

Bidrar til en bærekraftig verden

I Otovo selger vi et produkt som har som ambisjon å bidra til en mer bærekraftig verden som varer i 30 år eller mer. De fleste bruker god tid på å ta beslutningen om å få seg solceller på taket. Vi ser ikke noen grunn til å presse ut en beslutning om solinvesteringen nå i slutten av november. Det får holde at de som bestiller solceller nå på tampen av sesongen kommer først i køen neste år.

Skreddersydd pris på solcelleanlegg til ditt tak

Vi liker egentlig ikke rabatter til vanlig heller. Alt for mange bedrifter bruker rabatter for å motivere til kjøp, men holder samtidig et oppblåst prisnivå for å kunne gi det bort i form av avslåtte prosenter.

Vi liker det ærlig og enkelt. På Otovo får du se prisen på solcelleanlegget skreddersydd til ditt eget tak i løpet av sekunder. Vi står for den prisen. Vi gir ikke rabatter. Ikke på Black Friday og ikke på hverdagene som følger.

Sjekk ditt tak
You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.