solar panels on roof

Premium solcelletak fra Otovo

Vi leverer nå Sunstyle solcelletakstein som erstatter tradisjonell takstein. Dette anbefales for deg som skal bytte tak eller for deg som bygger nytt hus.

Komplett omlegging til solcelletak koster typisk 600 000 kr, avhengig av størrelse og kompleksitet på taket ditt

Hva får du?
Et luksuriøst tak som produserer fornybar energi!

Hvorfor Sunstyle?
Solcelletaket er bærekraftig, smart og tåler ekstreme værforhold. Med rekordlang levetid på steinen trenger du aldri å bytte tak igjen!

Hvem passer dette for?
Solcelletak passer for deg som skal legge nytt tak eller bygger nytt hus.

Hva er regnestykket?
Tar du strømverdien i betraktning betaler solcelletaket for seg selv. Velkommen til fremtiden!

Fremtidens tak

I tillegg til å produsere ren energi overtar solcelletaket alle funksjonene til en takflate, med tanke på tetthet, kvalitet samt holdbarhet de neste 50+ årene.

Det elegante utseendet føyer seg naturlig inn i ethvert taklandskap. Solcelletaket er bygget for å tåle snølast og tøffe forhold som i Alpene, og tåler fint temperaturer mellom mellom -40 og 85°C, som passer bra her i Skandinavia. Er det én ting som har vært etterspurt så er det solceller som ser ut som vanlige takstein. Otovo gjør det nå mulig å få dette i Norge!

Design

Solcelletaket består i hovedsak av kvadratiske solcelletakstein som legges som skifer direkte på en passende underkonstruksjon på takfundamentet.

Passive takstein med tilsvarende utseende beskjæres i ytterkanter og rundt piper. Passive takstein kan også legges på takflater som som ikke egner seg like bra for solstrøm, for eksempel nordvendte takflater.

Teknologi

Sunstyle solcelletak kombinerer det beste fra solcelleproduksjon, sveitsisk design og kvalitet.

Produktet har blitt utviklet og utprøvd i Sveits i mer enn 10 år. Sollcelletaket tåler opp til tre ganger så mye som et tradisjonelt solcellepanel og vesentlig mer enn tradisjonell takstein.

Taket har en såkalt HW4-sertifisering fra den sveitsiske forsikringsbransjen, som har strammere krav enn det som er bransjenormen for solceller. Taksteinen har 25 års ytelsesgaranti. Dette betyr at de er garantert å produsere over 80% av energien de produserte første dag, også etter 25 år.

Kontakt

Daniel på 466 29 727 eller danielba@otovo.com

Teknisk konsulent for Sunstyle solcelletak

Eksperthjelp

Våre installatører har til sammen over 100 års erfaring med å bytte norske tak. Sammen hjelper vi deg gjerne med å sette sammen den rette pakken for ditt strømbehov og budsjett. Få eksperttipsene du trenger, enten det gjelder et nybygg eller en eldre bolig med behov for unike tilpasninger.

Tak kommer i mange former og fasonger, men har et felles mål, nemlig å holde taket ditt tett. Å bytte tak er ofte en stor utgift som mange gruer seg til - spesielt når en vet at vanlig takstein har en levetid på cirka 30 år før de må byttes på nytt. Otovo sitt solcelletak tjener inn pengene dine og holder taket tett i over 50 år.Slik ser solcelletaket ut

Sunstyle fra lufta

Slik fungerer det

 1. Utforsk potensialet til taket

  Vi regner på solpotensialet ditt, hva det vil koste og hvor mye du kan spare.

 2. Tilpasning og tilbud

  Sammen tilpasser vi installasjonen for best utseende og ytelse samt finner et passende installasjonstidspunkt.

 3. Installasjon og tilkobling

  Vi ordner med alt før, under og etter installasjonen. Du følger prosessen på otovo.no.

 4. Billig og ren strøm til 2045!

  Du produserer ren og billig energi i minst 25 år. Du får betalt for strømmen du ikke bruker selv. Velkommen til fremtiden!