solar panels on roof

.

Otovo leverer solcelletakstein som erstatter vanlig takstein. Solcelletakstein er for deg som skal bytte tak, eller som bygger nytt hus.

Hva er solcelletakstein?Solcelletakstein gjør enkelt forklart samme jobb som vanlig takstein, men produserer i tillegg strøm.

Hvorfor er solcelletakstein smart?
Solcelletakstein produserer strøm, tåler ekstreme værforhold og øker verdien på boligen din. Med rekordlang levetid på taksteinen trenger du aldri å bytte tak igjen.

Hvordan fungerer solcelletakstein?Solcelletakstein er laget av herdet glass og inneholder krystallinske celler som produserer strøm når de blir eksponert for lys. Solcelletakstein legges som en vanlig takstein rett på lekter.

Økonomien i solcelletak

Ved hjelp av profesjonell taksering kan vi nå konkludere med at du i snitt etter 14 år har tjent inn merkostnaden med å legge solcelletak. De neste 20 er ren fortjeneste i form av gratis strøm. Legger du sammen verdiøkningen av at huset får nytt tak med verdien av strømmen som taket er forventet å produsere så har du et gratis tak etter 30 år.

Et vanlig tak har ofte en garantitid på 30 år, og produserer i løpet av denne tiden ingen strøm. Å investere i et slikt tak er en irreversibel kostnad - eller sagt på godt norsk: penger du aldri ser igjen. Alikevel bytter nordmenn tusenvis av tak hvert år, fordi det er en utgift du er nødt til å ta for å ha et tett hus som ikke lekker vann.

Otovo har løsningen som både gir deg tett tak og ren strøm.

Design og teknologi

Otovo bruker Sunstyle solcelletakstein. Sunstyle solcelletakstein kombinerer det beste fra solcelleproduksjon, sveitsisk design og kvalitet.

Produktet har blitt utviklet og utprøvd i Sveits i mer enn 10 år. Sollcelletaket tåler opp til tre ganger så mye som et tradisjonelt solcellepanel og vesentlig mer enn tradisjonell takstein.

Taket har en såkalt HW4-sertifisering fra den sveitsiske forsikringsbransjen, som har strammere krav enn det som er bransjenormen for solceller. Taksteinen har 25 års ytelsesgaranti. Dette betyr at de er garantert å produsere over 80% av energien de produserte første dag, også etter 25 år.

Få mer informasjon

Daniel sitter klar til å svare på spørsmål. Trykk på knappen under, gi oss noe grunnleggende informasjon, så tar Daniel kontakt.