Elbil med
sol på tanken!

Sjekk taket ditt her!

solar panels on roof

Nok en gang er det duket for ny rekord av elbilsalg i Norge.

Hittil i år er det solgt 59.000 nye elbiler – og de dominerer personbilsalget med over 50 prosent. Inkluderer vi hybrider er tallet hele 80 prosent, og året er enda ikke over! Ingen andre land kan foreløpig vise til den samme elbil-boomen som i Norge, men en konsekvens av dette er jo selvsagt økt strømbruk.

Isolert sett betyr økt etterspørsel etter strøm at prisen vil øke i årene fremover, såfremt produksjonen ikke øker minst like mye.

Otovos kunder betaler i gjennomsnitt cirka 54 øre per kilowatt-time med dagens strømpris (etter Enova støtten er fratrukket), og den gjennomsnittlige strømprisen i Norge var i 3. kvartal i år 72,9 øre per kilowatt-time inkludert nettleie og avgifter.

Når alle analyser viser at strømprisene bare vil øke så vil det bli ganske mange tusenlapper å spare på å produsere sin egen strøm.

Hvis vi ser på sammenligninger av årlige kostnader for bilhold i Norge så sparer man fra 2-4.000,- i mnd på å kjøre elbil, kontra vanlig bil. Legger du så til de månedlige besparelsene du har på strøm med solceller på taket så sier det seg selv at solceller og elbil er en “match made in heaven”!

Nå kan du både kjøpe og lease solcellepaneler, og et anlegg fra Otovo har normal levetid på minst 30 år, og det blir det vanvittig billig drivstoff av!

Otovo logo

Finn ut hvor mye du kan spare

Min side
Otovo-bloggen
)
PersonvernVåre betingelser

© Otovo AS 2022