Oslo Office 2019
Oslo Office 2019

Om oss

Otovo gjør det enkelt å produsere kortreist og garantert grønn energi på eget tak. Gjennom vår markedsplass organiserer vi et nettverk av lokale, kvalitetssikrede og dyktige installatører. Vi bruker teknologi til å undersøke potensialet på akkurat ditt tak så vi kan veilede deg til å få det anlegget du ønsker. Så følger vi opp og bistår i hele prosessen fra planlegging til installasjon.

Otovo ble startet i januar 2016 av Andreas Thorsheim, Simen Fure Jørgensen, Lars Syse Christiansen og Andreas Bentzen. I løpet av det første året ble Otovo markedsledende i Norge på salg av solceller til private hjem. Siden har vi etablert oss i Sverige, Frankrike og Spania.

Siden 2016 har vi solgt og ferdigstilt tusenvis av solcelleprosjekter over hele Europa. Otovo består av ingeniører, utviklere, tekniske konsulenter og andre fageksperter i Oslo, Stockholm, Paris og Madrid, som hver dag jobber for at Otovo skal bli Europas ledende solcelleselskap.

Otovo er finansielt solide og har noen av Skandinavias største investorer i ryggen, inkludert svenske Axel Johnson, pensjonsselskapet KLP og det statlige klimainvesteringsfondet Nysnø.

Du kan lese mer om oss på Otovo-bloggen.

Min side
Otovo-bloggen
PersonvernVåre betingelser

© Otovo AS 2022