Verdens mest miljøvennlige drivstoff?

Sjekk ditt tak her

solar panels on roof

I 2020 ble det solgt nesten 80.000 nye elbiler

Ingen andre land kan foreløpig vise til den samme elbil-boomen som i Norge. I 2020 ble det solgt nesten 80.000 nye elbiler – og de dominerer personbilsalget med nesten 60 prosent. Inkluderer vi hybrider er tallet hele 80 prosent! En konsekvens av dette er jo selvsagt økt strømbruk.

Statnett tror i sin ferske analyse av strømmarkedet at etterspørselen vår vil øke med 30 prosent allerede i 2030. Isolert sett betyr økt etterspørsel etter strøm at prisen vil øke i årene fremover, såfremt produksjonen ikke øker minst like mye.

Solen er den raskest voksende energikilden i verden, og en stigende etterspørsel etter fornybar energi gjør at solkraft vokser raskere enn alle andre energikilder. Med denne utviklingen vil solen bli den største kilden til kraftproduksjon allerede fra 2035. Tall fra Storbritannia viser at hele 40 prosent av elbileierne allerede har solceller, og for Nord-Amerika er tallet 38 prosent. I Norge er det omvendt. Vi leder an i ladbare biler, men har hengt litt etter på fornybar strømproduksjon.

Men vi har jo ikke nok sol her i Norge?

Dette er beviselig bare en myte! Mange byer i Norge har et høyere antall årlige soltimer enn f.eks. Berlin og andre europeiske byer som ligger mye lenger sør enn Norge. Solcellepaneler fungerer også mest optimalt i et kaldere klima, noe som gjør at et solcellepanel i f.eks. Oslo vil produsere mye mer solenergi enn et panel i Sahara.

Otovo er Skandinavias ledende leverandør av solceller til privatmarkedet. En innovativ digital plattform henter opp digitale bygningsdata og kalkulerer potensialet for egen grønn strømproduksjon. Otovo bruker lokale installatører og følger opp og bistår i hele prosessen fra planlegging til produksjon, slik at man alltid vil få den beste kvaliteten til den beste prisen.

Otovo logo

Finn ut hvor mye du kan spare

Solceller er bra for miljøet og bra for lommeboken din, så enkelt er det!

Mange av Otovo sine kunder forteller at de sparer så mye som 50 prosent på strømregningen sin etter de installerte solcellepaneler! Man betaler ikke nettleie og avgifter på strøm man produserer selv, og brukes ikke all strømmen så selges den automatisk tilbake til kraftnettet, til en salgspris som nå ligger på over 100 øre per kilowatt-time.

Nå kan du både kjøpe og lease solcellepaneler og et solcelleanlegg fra Otovo har en normal levetid på minst 30 år, og det blir det vanvittig billig drivstoff av!

Slik fungerer det

 • Hus med kartpinn
  Utforsk potensialet til taket

  Vi regner på solpotensialet ditt, hva det vil koste og hvor mye du kan spare.

 • Få et tilbud uten å flytte deg fra sofaen
  Tilpasning og tilbud

  Sammen tilpasser vi installasjonen for best utseende og ytelse samt finner et passende installasjonstidspunkt.

 • Hus med solceller på taket
  Installasjon og tilkobling

  Vi ordner med alt før, under og etter installasjonen. Du følger prosessen på otovo.no.

 • Markedets beste garantier
  Billig og ren strøm til 2047!

  Du produserer ren og billig energi i minst 25 år. Du får betalt for strømmen du ikke bruker selv. Velkommen til fremtiden!

Min side
Otovo-bloggen
)
PersonvernVåre betingelser

© Otovo AS 2022