Spørsmål om koronavirus

solcellepaneler installert på et tak

Otovo og koronavirus

Oppdatert: 9. juni 2020 kl. 23:00
Vi er midt i en unik og alvorlig hendelse som har rammet enkeltmennesker og samfunnet. Vi i Otovo støtter tiltak som er iverksatt for å begrense spredningen og konsekvensen av sykdommen. Som et minimum følger vi lokale og nasjonale myndigheters anbefalinger ved alle våre kontorer for å ta vare på folk og bidra til dugnaden.
Denne siden tar for seg hvordan Otovo og våre installatører vil arbeide for deg i denne perioden, og svarer på de vanligste spørsmålene akkurat nå.
Hva med utstyr?
Materiellet til installasjonen leveres gjennom internasjonale verdikjeder og deler produseres over hele verden. Da koronaviruset herjet i Kina var det mindre produksjon av solcellepaneler, men vi er nå generelt i stand til å levere utstyr som normalt. Otovos priser er alltid oppgitt i norske kroner og du vil aldri bli belastet for endringer i valutakurs mellom bestilling og levering.
Hva med montørene?
Otovo har mer enn 200 lokale installasjonsselskaper over hele Europa som monterer solcellepaneler på våre kunders tak. I Norge er de lokale montørteamene i stand til å installere, og tar nødvendige forhåndsregler for å unngå smitte. Du vil få anlegget ditt levert.
Venter du på installasjon?
Hvis installasjonen din er rett rundt hjørnet og du er i karantene eller ikke ønsker å ha installatører som kommer til huset ditt nå - vennligst kontakt Otovo-prosjektlederen din eller sol@otovo.no.
Hva om du vil kjøpe?
Hvis du vil kjøpe solcellepaneler til huset ditt tilbyr Otovo priser og tilbud på nett uten hjemmebesøk. Våre ansatte jobber hjemmefra med digitale verktøy og vil være i stand til å veilede deg til å finne et flott solprosjekt for akkurat ditt hjem.
Installasjonen vil stort sett foregå på taket til hjemmet ditt, og hvis du av en eller annen grunn ønsker å gjøre installasjonen senere - kan du velge din egen dato.
Å kjøpe solceller er fremdeles mulig, det sparer deg fortsatt penger og hjelper fortsatt kloden!