Vi feirer 5 år med jubileumsrabatt på solceller!

Sjekk ditt tak her
nærbilde av solceller på taket

Jubileumsrabatt på 100% fornybar energi!


Wow, tenk at det er hele 5 år siden vår første installasjon av solcellepaneler en kald vinterdag her i Norge! Det begynte som en litt crazy idé, og en ambisjon om å gjøre det vi kan for å øke produksjon av 100% fornybar energi, og redusere CO2 utslipp på planeten vår, men har nå blitt et skikkelig sol-eventyr.
Mer enn 5500 installasjoner og 130.000 solcellepaneler senere er Otovo nå tilstede i Norge, Sverige, Spania, Frankrike, Polen og Italia og vår ambisjon er å bli størst og best i Europa på solceller til privatmarkedet.

Våre kunder har spart miljøet for 26.000 tonn CO2 utslipp!

Nå inviterer vi deg til å bli med på festen! På bare 5 år har våre solcellepaneler spart miljøet for hele 26.000 tonn CO2 utslipp og bestiller du solcellepaneler nå kan du også være med og spare miljøet, og ikke minst din egen lommebok, for høye strømregninger.
Ved bestilling innen 28. februar får du 100kr rabatt på hvert eneste panel, da får du anlegget på taket akkurat i tide til vårsolen endelig kommer frem!

Slik er veien til solceller på taket

 • Hus med kartpinn

  Utforsk potensialet til taket

  Ved å skrive inn din adresse kan du regne på solpotensialet ditt, hva det vil koste og hvor mye du kan spare. Kort tid etter tar vi kontakt for å hjelpe deg videre.
 • Få et tilbud uten å flytte deg fra sofaen

  Tilpasning og tilbud

  Når vi tar kontakt tilpasser vi installasjonen sammen for best utseende og ytelse samt finner et passende installasjonstidspunkt.
 • Hus med solceller på taket

  Installasjon og tilkobling

  Vi ordner med alt før, under og etter installasjonen. Du følger prosessen på otovo.no.
 • Markedets beste garantier

  Billig og ren strøm til 2049!

  Du produserer ren og billig energi i minst 25 år. Du får betalt for strømmen du ikke bruker selv. Velkommen til fremtiden!