Nyhet! Performance på et helt nytt nivå!

Med performancepaneler introduserer Otovo det mest teknologisk avanserte solcellepanelet på markedet. Passer for deg som helt enkelt vil ha det aller beste!
nærbilde av solceller

Hvorfor performance?

Ulike huseiere har ulike behov. De fleste av kundene våre velger sol for å redusere strømutgiftene sine. Mange ønsker også å bidra til et renere og mer bærekraftig miljø, og atter endel ønsker å gjøre huset sitt mer fremtidsrettet.
De som velger våre standardpaneler (blå solcellepaneler på 275Wp) ønsker oftest lavest mulig strømkostnad ved å installere solcellepaneler. De aller fleste velger premiumpanelene våre (320Wp helsvarte solcellepaneler), som gir den beste balansen mellom pris, ytelse og estetikk. Med performancepaneler tilbyr vi nå det beste solcellepanelet som er tilgjengelig på markedet

Med performancepaneler får du:

   375Wp per panel. Det er 17% mer effekt enn premium, og hele 36% mer enn standard. Du får med andre ord mer strøm fra taket enn noensinne!

   Markedets beste garantier fra produsenten, med en produktgaranti på hele 25 år og den høyeste garanterte ytelsen blant kommersielt tilgjengelige solcellepaneler på minst 90% etter 25 år

   De lekreste solcellepanelene som finnes, med en fullstendig svart utseende uten synlige strømledere

   Det mest teknologisk avanserte solcellepanelet tilgjengelig på markedet, med flere verdensrekorder i ytelse og effektivitet

   Mer energi per installert effekt sammenlignet med mer vanlig teknologi - opp til 12% ekstra energi for samme systemeffekt og opp til 30% mer strøm fra samme antall premiumpaneler (avhengig av nøyaktige detaljer for installasjonen)

   Blant de mest bærekraftige solcellepanelene på markedet, med markedsledende sertifiseringer

Powered by SunPower® technology

Til lansering av Otovo performancepaneler har vi etablert et samarbeid med SunPower, den ledende produsenten av høyeffektive solcellepaneler, for å kunne tilby det aller beste solcellepanelet som er tilgjengelig på markedet - SunPower Maxeon 3
SunPower har vært på markedet lengre enn de fleste andre produsenter av solcellepaneler. Gjennom mange år med ledende forskning og utvikling har de utviklet det mest teknologisk avanserte solcellepanelet for huseiere, med den høyeste effektiviteten tilgjengelig på markedet.

Over 35 års erfaring

Med over 35 år erfaring og et teknologisk forsprang langt foran konkurrentene er SunPower her for å bli. Med andre ord en trygg og varig investering for huset ditt, med visshet om at SunPower vil være her også i fremtiden. Det betyr at garantiene er mer enn et papirbevis, og at du har trygghet for at det blir ordnet opp skulle noe gå i stykker under garantiperioden eller når det er på tide å ta ned igjen or resirkulere solcellepanelene etter endt levetid.
Apropos resirkulering, SunPower er det ledende foregangsbedriften for bærekraft i solenergi-industrien. Med et fokus på bærekraft i et kretsløpsperspektiv - inkludert innkjøp av råmaterialer, reduksjon av avfall og utslipp under produksjon, og gjenbruk ved slutten av levetiden - SunPower lager noen av de mest bærekraftige og utslippsgjerrige solcellepanelene på markedet. SunPower er også den første, og hittil eneste, panelprodusenten som fullt transparent oppgir en innholdsdeklarasjon gjennom Declare.
solceller

Få et tilbud i dag

Når du skal kjøpe et solcelleanlegg til huset ditt investerer du i lokal produksjon av fornybar og bærekraftig energi for mer enn 25 år fremover. Så når du går og legger deg om kvelden kan du ha en god natts søvn og vite at du gjør det rette. Og med Otovos performancepaneler på taket kan du være sikker på at du har tatt et trygt og godt valg som sikrer at taket ditt har de aller beste solcellepanelene, både i dag, i morgen og i lang tid fremover.

Vil du ha det beste? Sjekk adressen din i addressefeltet under.