Premium solcellepaneler på et helt nytt nivå!

Sjekk mulighetene til ditt tak her

solar panels on roof

Nå oppgraderer vi våre mest populære solcellepaneler, som vi kaller premiumpaneler, fra 320 til 360 Watt. De nye premiumpanelene gir den beste balansen mellom pris, ytelse, tekniske egenskaper og estetikk.

I Otovo etterstreber vi å tilby de beste produktene til markedets mest konkurransedyktige priser. I 2018 innførte vi begrepet “premium solcellepaneler”, som raskt er blitt vårt mest solgte produkt. Nå øker vi effekten på premiumpanelene fra 320 til 360 Watt, mens vi kun ser minimale endringer i pris på plattformen etter endringen (Otovo plattformen består av rundt 300 lokale sertifiserte montørbedrifter som kontinuerlig oppdaterer sine priser for din bolig). Denne endringen betyr i gjennomsnitt hele 12,5% mer solstrøm for pengene.

Når du velger Otovos nye premium solcellepaneler med 360 Watt får du lekre solcellepaneler med helsort utseende. De nye panelene har halvcelle-teknologi, og det er akkurat som det høres ut som, solcellepanelene er delt i to. Sammenlignet med et standard panel har disse dobbelt så mange halvceller, du kan dermed halvere strømmen, men samtidig opprettholde spenningen i panelet ved å dele den i to deler. Premiumpanelene er enda mindre sensitive for skygge, nedfall av løv fra trær, og gir forbedret ytelse i svakt lys.

Til lanseringen av de nye premiumpanelene har Otovo inngått et samarbeid med FuturaSun, en av verdens ledende produsenter av solcellepaneler. Samtidig som vi oppdaterer effekten på premiumpanelene innfører vi samtidig nye og strengere kvalitetskrav til produsentene våre. Alle produsentene vi benytter vurderes ut fra økonomisk soliditet, miljøavtrykk og bærekraft, samt sosiale rettigheter i produksjonen, i tillegg selvfølgelig til produktkvaliteten.

Solceller er både samfunnsøkonomisk, fremtidsrettet og langsiktig. Når du skal kjøpe et solcelleanlegg til huset ditt investerer du i lokal produksjon av fornybar og bærekraftig energi for mer enn de neste 25 årene. Med Otovos premiumpaneler på taket kan du være sikker på at du har tatt et trygt og godt valg som sikrer at taket ditt har de aller beste solcellepanelene, både i dag, i morgen og i lang tid fremover.Otovo logo

Finn ut hvor mye du kan spare

Min side
Otovo-bloggen
)
PersonvernVåre betingelser

© Otovo AS 2022