Slik jobber installatørene våre på ditt hus

solar panels on roof

Ambisjonen er «helt smertefritt».

– Solid oppfølging av helse, miljø og sikkerhet (HMS) er nøkkelen til en sømløs installasjon. Vi investerer mye i installatørene våre, og gjennomfører daglige kontroller av prosjektene, sier Kjetil Laupsa Steine i Otovo.

Selskapet er Nordens ledende leverandør av solceller til privatmarkedet, og har på kort tid opplevd en enorm vekst nasjonalt og internasjonalt.

En av årsakene er Otovos oppfølging av at HMS blir ivaretatt av de omlag 250 installatørene som blir benyttet på tvers av landegrensene.

–  En solid sjekkliste og strenge krav til kvalitet ligger til grunn for enhver rekruttering og oppfølging av installatørene. Vi aksepterer kun den høyeste HMS-standard og følger kontinuerlig opp installatørene på dette feltet. Slurver man et sted, slurver man som regel et annet sted. Det kan for eksempel være snakk om et ikke godt nok avsperret område eller et dårlig montert stillas. Sistnevnte innebærer fare for fall og dermed for skader – også fra relativt lave høyder. God HMS-oppfølging innebærer å følge kravene til punkt og prikke, jobbe kvalitetsbevisst og alltid tenke på risiko og konsekvenser, sier Laupsa Steine.

Dette kan du forvente av Otovos installatører:

Effektivitet

I forkant av installasjonsdagen blir du kontaktet av en av Otovos installatørpartnere for å avtale tid. Installatøren gir deg fortløpende status i prosessen samt essensiell informasjon tilknyttet anlegget både før, under og etter montering.

Fleksibilitet

Montørene behøver tilgang på toalett og sikringsskap i huset mens vedkommende jobber, men du trenger ikke være hjemme hele tiden. Er du interessert i å få innblikk i prosessen, er du alltid velkommen til å stille spørsmål. Våre installatører brenner for faget og deler gledelig sin kunnskap.

Kvalitet

Otovos installatører følger strenge forskrifter for arbeid i høyden, elektrisk montasje og annen god arbeidsskikk i fagene de utfører. Som hovedregel kommer et team på to eller flere hjem til deg, sikrer området og setter opp stillas. Etter endt arbeid rydder montørene opp. En elektriker kobler hele anlegget til sikringsskapet.

En positiv kundeopplevelse fra start til slutt

Er du hjemme får du en innføring i hvordan anlegget fungerer. Du er alltid velkommen til å ringe oss i Otovo både før, under og etter installasjonen. Vårt mål er å sørge for at du som kunde kan se tilbake på prosessen med et stort smil om munnen!

Otovo logo

Finn ut hvor mye du kan spare

Min side
Otovo-bloggen
)
PersonvernVåre betingelser

© Otovo AS 2022