Solceller uten å legge ut en krone

Med Otovo Solar Saver kan man leie paneler til en månedlig pris uten å legge ut én krone.

solar panels on roof

Nå kan alle med et hustak i Norge bli med til det grønne skiftet, uten å legge ut en krone.

Med Otovos nye Solar Saver kan du leie solcellepaneler til en lav månedlig pris, uten å legge ut en krone. Det er jo ikke alle som kan bla opp 50.000 kroner for å investere i solceller på taket. Spesielt nå som koronakrisen har gjort mange usikre på fremtiden.

Mange er fra før godt kjent med leasing, for eksempel av biler, som man kan være redd for at faller i verdi eller engstelig for vedlikeholdsansvaret for. Til forskjell fra vanlig leasing av bil, skjer selve leien av solcellene uten noen form for kontantinnsats eller delbetaling på dag én.

I tillegg vil du som boligeier selv ta imot hele Enova-støtten, som er på mellom 15.000 og 25.000 kroner. Det går rett i lommen umiddelbart etter at solcellene er på taket.

All installasjon og service av solcellepanelene blir håndtert av våre sertifiserte installatører og er inkludert i månedsleien, som starter på 299 kr i måneden for de minste og billigste anleggene. Det eneste du trenger er å eie et hustak det går an å montere panelene på.

Vi ser på dette som en milepæl for alle som har hatt et ønske om å bidra til det grønne skiftet, men som kanskje ikke har hatt økonomien til det. En gjennomsnittlig familie i enebolig vil nå kunne spare titusener av kroner på strømregningen over anleggets levetid ved å leie en del av sola heller enn å kjøpe vanlig strøm.

Otovo logo

Finn ut hvor mye du kan spare

Min side
Otovo-bloggen
)
PersonvernVåre betingelser

© Otovo AS 2022