Fremtidens løsning i dag - Sunstyle solcelletak

solar panels on roof

Slik får man solcelletak

Sammen med dyktige samarbeidspartnere har Otovo de siste årene installert en rekke solcelletak , fra Lindesnes i sør til Trøndelag i nord. Nøkkelen er dyktige installatører lokalt som følger opp deg som kunde fra planlegging av takbyttet til strømproduksjonen er i gang.

Ved å melde din interesse får du informasjon fra en installatør nær deg om produkt, mulige tilvalg, samt fremdriftsplan. Noen takjobber er enkle og andre krever befaring og samkjøring. Uansett får du en rask og direkte dialog med en av våre samarbeidspartnere.

Syns du dette høres interessant ut kan du legge inn noe info om deg selv, så opprettes kontakt mellom deg og din installatør.

Solcelletakstein erstatter vanlig takstein. Dette er for deg som skal bytte tak, eller som bygger nytt hus.

Et komplett solcelletak koster mellom 300 000 og 600 000 kr, ferdig installert. Dette tilsvarer cirka 4000 kr per kvadratmeter - alt inkludert.

Hva er solcelletakstein?Solcelletakstein gjør enkelt forklart samme jobb som vanlig takstein, men produserer i tillegg strøm.

Hvorfor er solcelletakstein smart?
Solcelletakstein produserer strøm, tåler ekstreme værforhold og øker verdien på boligen din. Med rekordlang levetid på taksteinen trenger du aldri å bytte tak igjen.

Hvordan fungerer solcelletakstein?Solcelletakstein er laget av herdet glass og inneholder krystallinske celler som produserer strøm når de blir eksponert for lys. Solcelletakstein legges som en vanlig takstein rett på lekter.

Økonomien i solcelletak

I snitt tjener du inn merkostnaden med å legge solcelletak etter 14 år. De neste 20 er ren fortjeneste i form av gratis strøm. Legger du sammen verdiøkningen av at huset får nytt tak med verdien av strømmen som taket er forventet å produsere så har du et gratis tak etter 30 år.

Et vanlig tak har ofte en garantitid på 30 år, og produserer i løpet av denne tiden ingen strøm. Å investere i et slikt tak er en irreversibel kostnad - eller sagt på godt norsk: penger du aldri ser igjen. Alikevel bytter nordmenn tusenvis av tak hvert år, fordi det er en utgift du er nødt til å ta for å ha et tett hus som ikke lekker vann.

Sunstyle solcelletak er løsningen som både gir deg tett tak og ren strøm.

Design og teknologi

Sunstyle solcelletakstein kombinerer det beste fra solcelleproduksjon, sveitsisk design og kvalitet.

Produktet har blitt utviklet og utprøvd i Sveits i mer enn 10 år. Sollcelletaket tåler opp til tre ganger så mye som et tradisjonelt solcellepanel og vesentlig mer enn tradisjonell takstein.

Taket har en såkalt HW4-sertifisering fra den sveitsiske forsikringsbransjen, som har strammere krav enn det som er bransjenormen for solceller. Taksteinen har 25 års ytelsesgaranti. Dette betyr at de er garantert å produsere over 80% av energien de produserte første dag, også etter 25 år.

Få mer informasjon

Trykk på knappen under for å få et skreddersydd tilbud samt informasjon om veien videre.

Min side
Otovo-bloggen
)
PersonvernVåre betingelser

© Otovo AS 2022