Webinar fra Otovo den 15 februar!

Vi skjønner at det her med solceller ikke alltid er enkelt. Av den anledning kjører vi et webinar der vi går gjennom noen av tingene du bør tenke på med solceller i Norge, samt hva vi i Otovo tenker om fremtiden.
solcellepaneler og en lav sol i horisonten

Hvorfor bli med på webinar?

Fornybar energi og solceller er noe som mange snakker om i Norge idag. Dette har skapt en djungel av tilbydere for dere privatpersoner, og Otovo jobber aktivt for å bli det naturlige valget.

      Har du sjekket taket ditt på otovo.no, men ikke føler du fått alle svar?

      Lurer du på hvordan i huleste man kan spare penger med solceller i Norge?

      Eller er du kanskje interesert i hva som skiller Otovo fra de andra aktørene der ute?

I dette webinar kommer vi snakke om Otovo som sellskap, hva Otovo driver med og hva vi tenker om fremtiden. Vi kommer og snakke om solceller i Norge og hvorfor det kan vara lurt å investere i dette nå.
Og selvfølgelig kommer vi og svare på spørsmål som du kan stille til oss direkt!
Solenergi vokste med 104% i Europa i 2019. Det er det beste året siden 2010. For Otovo sin del var veksten 117% fra i fjor til i år, målt i antall solcelletak solgt, og vi er nå tilstede i fire europeiske markeder: Norge, Sverige, Frankrike og Spania. Takk for at du er del av dette eventyret!
I Norge vokste det samlede solcellemarkedet for husholdninger med 99% fra 2018 til 2019. I Sverige vokste markedet, som fra før er flere ganger større enn det norske, med omlag 80%.
Svarte premium solceller på ett mørkt tak er faktisk i mange tilfeller veldig pent å se på. Ikke bare kan solceller øke verdien på boligen din, det kan og vekke interesse hos naboer og familie. Ikke glem å minne naboer og venner på at de må bli med på solenergilaget!
hus med installerte solcellepaneler i et frodig landskap