Bli med på det grønne skiftet, uten å legge ut én krone.

Vi i Otovo gir deg muligheten til å utnytte solens energi, uten å legge ut én krone. Ved å velge solabonnement vil du få et splitter nytt solcelleanlegg på taket ditt, som vi både monitorerer og fikser dersom det skulle oppstå feil helt kostnadsfritt. Dette er et fantastisk alternativ for deg som ønsker å teste hvordan livet med grønn strøm er før et eventuelt kjøp, og for deg som ønsker kostnadsfri service og vedlikehold gjennom hele leieperioden.

Du har muligheten til å abonnere på solceller

Mange er godt kjent med solabonnement, for eksempel av biler, som man kan være redd for at faller i verdi eller engstelig for vedlikeholdsansvaret for. Til forskjell fra vanlig leasing av bil, skjer selve leien av solcellene uten noen form for kontantinnsats eller delbetaling.

I tillegg vil du som boligeier selv ta imot hele Enova-støtten, som er på mellom 7.500 og 32.500 kroner. Det går rett i lommen umiddelbart etter at solcellene er på taket.

All installasjon og service er inkludert i månedsleien

All installasjon og service av solcellepanelene blir håndtert av våre sertifiserte installatører og er inkludert i månedsleien, som starter på 299 kr i måneden. Det eneste du trenger er å eie et hustak det går an å montere panelene på.

Vi monitorerer ditt solcelleanlegg, og sender deg en melding dersom vi skulle oppdage feil. Gjennom Otovo-appen vil du også finne informasjon om anleggets ytelse, innvirkning på miljøet og annen interessant informasjon om ditt anlegg.

Stor fleksibilitet med solabonnement - endre eller kjøp ut anlegget når som helst

Solabonnement for et solcelleanlegg fører til stor fleksibilitet, som vil være positivt for deg som vil teste konseptet før et eventuelt kjøp, og deg som ønsker kostnadsfri service og vedlikehold.

Anlegget du abonnerer på kan du velge å kjøpe ut når som helst, uten noen som helst form for fordyrende avgifter. Hver måned av din solabonnementsperiode opparbeider du deg også en bonus. Din lojalitet vil bli belønnet, og bonusen blir høyere ettersom årene går. Bonusen gjør at anlegget blir billigere og billigere å kjøpe ut.

Endring av størrelse på anlegget er også en mulighet for deg med solabonnement. Skulle du ønske å legge til flere paneler under leieperioden, er dette null problem. Alt tak-eier trenger å gjøre er å betale for installasjonskostnadene, og resten fikser vi.

Kan spare titusener på strømregningen

Vi ser på dette som en milepæl for alle som har hatt et ønske om å bidra til det grønne skiftet. En gjennomsnittlig familie i enebolig vil nå kunne spare titusener av kroner på strømregningen over anleggets levetid ved å leie en del av sola heller enn å kjøpe vanlig strøm.

Nå kan du både kjøpe og abonnere på solcellepaneler! Et anlegg fra Otovo har normal levetid på minst 30 år, og det blir det vanvittig billig drivstoff av!

Sjekk taket ditt her!
Sjekk ditt tak
You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.