Den beste kundeopplevelsen

Vi ønsker at våre kunder skal ha et bekymringsløst forhold til å ha solcellepaneler på taket og velger dermed å tilby alle nye kunder denne garantien, da vi er så trygge på at vi leverer produkter av topp kvalitet og den beste kundeopplevelsen fra våre Otovo-sertifiserte installatører.

Otovo Garanti

Otovo Garanti dekker alle komponenter i anlegget slik at hvis noen deler av installasjonen feiler i løpet av garantiperioden så sørger vi for både reparasjoner og eventuelt utskiftning av deler, uten kostnad for deg. For leasingkunder er Otovo Garanti fortsatt inkludert i hele leasingperioden på 20 år.

Komponenter som dekkes av garantien

  • Solcellepaneler
  • Montasjeutstyr (kroker, skinner og klemmer)
  • Inverter / omformer / vekselretter
  • Optimizer
  • Kabler og kontakter
  • Brytere

Reparasjon eller utskiftning av deler

Otovo garanti dekker erstatning eller reparasjon av defekte deler, samt arbeidstimer, transport og eventuelle fraktkostnader for å rette opp problemet. Vi sørger alltid for at en Otovo-sertifisert tekniker eller installatør løser problemet innen kort tid.

Høyest mulig kvalitet - best mulig pris

Kort oppsummert så er Otovo Garanti din sikkerhet for at du får et solcelleanlegg med høyest mulig kvalitet til best mulig pris, hvor alt du trenger å tenke på er hvor mye du sparer både miljøet og lommeboken din!

Otovo Garanti
Markedets beste garantier inkludert i prisen!

Sjekk adressen din her!
Sjekk ditt tak
You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.