Nå oppgraderer vi våre mest populære solcellepaneler, som vi kaller premiumpaneler, fra 400 til 430 Watt.

De nye premiumpanelene gir den beste balansen mellom pris, ytelse, tekniske egenskaper og estetikk.

I Otovo etterstreber vi å tilby de beste produktene til markedets mest konkurransedyktige priser. I 2018 innførte vi begrepet “premium solcellepaneler”, som raskt er blitt vårt mest solgte produkt.

øker vi effekten på premiumpanelene fra 400 til *400-430 Watt, mens vi kun ser minimale endringer i pris på plattformen etter endringen (Otovo plattformen består av mange lokale sertifiserte installatører som kontinuerlig oppdaterer sine priser for din bolig). Denne endringen, 400 til 400-430 Watt, betyr i gjennomsnitt over 11% mer solstrøm for pengene.

Sorte solcellepaneler

Når du velger Otovos nye premium solcellepaneler med 400-430 Watt får du lekre solcellepaneler med helsort utseende. De nye panelene har halvcelle-teknologi, og det er akkurat som det høres ut som, solcellepanelene er delt i to.


Halverer strømmen

Sammenlignet med et standard panel har disse dobbelt så mange halvceller, du kan dermed halvere strømmen, men samtidig opprettholde spenningen i panelet ved å dele den i to deler. Premiumpanelene er enda mindre sensitive for skygge, nedfall av løv fra trær, og gir forbedret ytelse i svakt lys.


Oppdaterer effekten på premiumpaneler

Til lanseringen av de nye premiumpanelene har Otovo inngått et samarbeid med FuturaSun, en av verdens ledende produsenter av solcellepaneler.

Samtidig som vi oppdaterer effekten på premiumpanelene innfører vi samtidig nye og strengere kvalitetskrav til produsentene våre. Alle produsentene vi benytter vurderes ut fra økonomisk soliditet, miljøavtrykk og bærekraft, samt sosiale rettigheter i produksjonen, i tillegg selvfølgelig til produktkvaliteten.


Våre premiumpaneler er et trygt valg

Solceller er både samfunnsøkonomisk, fremtidsrettet og langsiktig. Når du skal kjøpe et solcelleanlegg til huset ditt investerer du i lokal produksjon av fornybar og bærekraftig energi for mer enn de neste 25 årene.

Med Otovos premiumpaneler på taket kan du være sikker på at du har tatt et trygt og godt valg som sikrer at taket ditt har de aller beste solcellepanelene, både i dag, i morgen og i lang tid fremover.

Vil du ha det beste?
Se hvor mange fordeler du får med våre nye premiumpaneler

Sjekk adressen din her!
Sjekk ditt tak
You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.