Solen står høyere på himmelen og snøen smelter. Nå starter solcelle-sesongen!

Med mildere vær og en sterkere sol er det tid for å komme i gang for fullt med montering av solceller.

Utvider kapasiteten

Vi i Otovo har rigget oss godt for 2019-sesongen, med titalls av nye installasjonsteam som skal sikre god gjennomføring av prosjektene. I de siste månedene har vi jobbet aktivt for å utvide kapasiteten med montører som er registrert i Elvirksomhetsregisteret, som har erfaring fra solcellemontasje fra før de begynner hos oss, og som er inneforstått med betydningen av godt helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid. Vi vil at alle prosjekter hos kundene våre skjer med høy kvalitet i prosjektering av solcellene, montering på taket og tilkopling til strømnettet.

Når du kjøper solceller på Otovo sikrer vi at du får høykvalitetspaneler og omformer og at de som monterer hos deg er billige, effektive og trygge lokale montører. Det sparer deg for bryderi og miljøet for unødvendig kjøring.

Solcelleanlegg på vinteren

Mange har kjøpt solcelleanlegg i løpet av en vinter der man nok en gang har sett norske strømpriser og nettleie skyte i været. Det gjør at vi starter sesongen med en kø av prosjekter som skal opp på tak.

Bestill solceller nå

Skal man ha solceller i 2019-sesongen kan det være lurt å bestille nå, så man ikke havner på en plass i køen som betyr sen levering. Til dere som venter er det bare litt mer tålmodighet som skal til før vær, nettselskap og montører har gjort sitt av forberedelser og vi kommer til deg med solcellepaneler!

    * * *

Sjekk taket ditt på www.otovo.no og få pristilbud umiddelbart.

Sjekk ditt tak
You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.