Invertere fra Solis Ginlong – her er noen varianter du kan velge mellom hos oss i Otovo når du bestiller et solcelleanlegg.

Det finnes flere produsenter av invertere for solcelleinstallasjoner, en av de større leverandørene heter Solis Ginlong. Vi har gjort prosessen så enkel som mulig, bare søk på adressen din så får du både informasjon og et prisestimat på under et minutt.Forskjellige modeller av Solis-invertere

Akkurat som andre produsenter tilbyr Ginlong også flere forskjellige modeller av produktene sine.

Den største forskjellen til inverterene, bortsett fra fysisk størrelse og dimensjoner, er størrelsen på solcelleanlegget som inverteren kan håndtere, men også om modellen er trefase eller enfase.

Noen varianter av Ginlong Solis:

  • Solis-3P 1K til 10K-4G

Denne litt større trefasemodellen egner seg godt for 5-10 kW installasjoner. Inverteren har både MPPT og WiFi-overvåking.


  • Solis-1P3.6K-4G

Solis 3.6-5KW er en enfaset dual MPPT string inverter som kan brukes i ulike konstruksjoner. Maksimal inngangsstrøm per streng er opptil 14A, noe som er kompatibelt med høyeffektive moduler og to-ansiktsmoduler. Den har også innebygd MLRSD-sender og innebygde klasse 0,5 datamålere gir nøyaktig datalogging.


  • Solis-MINI 700 til 3600-4G

Denne modellen er mindre, derav navnet "Mini" og er tilgjengelig fra 700 opp til 3600 Watt. Inverteren gir en høy effektivitet på 97,5 %, har støtte for WiFi og veier 7,4 kg.

Ytterlige modeller er:

Solis RHI-3K-48ES-5G til RHI-6K-48ES-5G

Solis S6-GR1P0.7K-M til S6-GR1P3.6K-M. Modellene ovenfor er av typen "String-inverters" eller string-invertere (String-invertere brukes når solcellepanelene er koblet i strenger)

Sjekk taket ditt her!


Se også på populære invertere fra Growatt.Garanti fra Ginlong

5 års garanti som kan økes til hele 20 år. Når det kommer til garanti kan du føle deg trygg, Otovo gir garanti på HELE installasjonen inntil 20 år for deg som er leasingkunde og 10 år for direkte kjøp. Mange av våre produkter kommer også med lange garantier fra leverandørene, f.eks. 12-15 år eller lenger på enkelte solcellepaneler.

Eksempler på hvilke komponenter en inverter fra Solis Ginlong kan pares med for å bygge et kraftig anlegg:

36 paneler fra JA Solar på 395 W, totalt 14,22 kWp.
1 x Ginlong Solis-3P15K-4G

Dette betyr at inverteren er på 15 kWp og solcelleanlegget på 14,22 kWp. Modellen er trefaset og gir en effekt på 98,7 %.Ginlong som virksomhet

I 2005 startet Ginlong sin virksomhet innen produksjon av invertere (vekselrettere) markedsført under merkenavnet "Solis". I 2021 ble Ginlong Solis valgt som "Top Brand PV inverters" av EuPD. Selskapet er kinesisk og børsnotert.

Solis jobber også mot å være et bærekraftig selskap og vant i 2022 prisen "AREA" som står for: "Asia Responsible Enterprise Awards". Temaet i løpet av det året var: «The Zero Shift», som betyr at vinneren viste en Net-Zero-tilnærming til bærekraft – skriver Saurenergy.

Få et prisestimat
Sjekk ditt tak
You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.