I dag feirer vi en milepæl i Otovos historie.

Fem år etter at Andreas Bentzen, Simen Jørgensen, Lars Syse Christiansen og jeg gründet Otovo tar vi selskapet på Euronext Growth-børsen i Oslo.

Otovo ble skapt i et land der solenergi er vanskeligere enn andre steder. Norge er ikke kjent for å være solrikt. Men tøffe hjemmeforhold tvang oss til å være effektive, disiplinerte og digitale. Det er sånn vi klarer å gi deg billigere strøm fra taket enn du får kjøpt ellers.

Like lett som å bytte strømleverandør

Vi vokste ut av Norge og gikk inn i Sverige i 2018. Et år senere kjøpte vi In Sun We Trust i Frankrike og gjorde alvor av våre europeiske ambisjoner. I desember 2019 lanserte vi Otovo i Spania, og skapte en vekstrakett i dette lovende markedet. Et år senere er vi inne i Polen og på vei til Italia. Samtidig ruller vi nå ut et tilbud der du kan leie solceller, og gjør det omtrent like lett å lage strømmen selv som å bytte strømleverandør. Hvem stoler du mest på?

Milepæl med børsnotering

Å gå på børs er en milepæl. Det gjør det lettere å finansiere selskapet og åpner for at flere kan være eiere. Men det er ikke målgang. Vi har fortsatt som ambisjon å legge solceller på hvert tak i Europa.

Vi hjelper deg å finne det perfekte anlegget

Vårt nettverk av kvalitetsmontører strekker seg fra nord i Norden til sør i Spania. Hver dag hjelper vi folk å finne frem til det perfekte solcelleprosjektet for deres hjem på Otovo.no. Hver dag fullfører vi anlegg som vil produsere billig, ren energi i flere tiår.

Billig, hjemmelaget energi

Bli med oss! La oss legge solceller på hvert tak i Europa! La oss sparke kullkraft ut av verdensdelen vår! La oss gi alle tilgang på billig, hjemmelaget energi.

Takk for tilliten dere viser oss. La oss fortsette å bygge dette!

Sjekk ditt tak
You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.