Få solceller på taket med GNP Energy og Otovo

Sjekk hvilken del av taket ditt som er best egnet
hus ved vannkanten med monterte solcellepaneler
gnp energy

GNP Energy og Otovo samarbeider

GNP Energy samarbeider med Otovo, som er Norges største leverandør av solcellepaneler til privatmarkedet. Otovo gjør det enkelt å produsere kortreist og grønn energi på eget tak. De bistår i hele prosessen fra planlegging til installasjon, og bruker teknologi til å undersøke potensialet på akkurat ditt tak.

Solenergi er en investering for miljøet og fremtiden

En av de største mytene rundt solenergi er at vi ikke har nok sol her oppe i nord til at solcellepaneler skal være lønnsomt.
Solen er den raskest voksende energikilden i verden, og en stigende etterspørsel etter fornybar energi gjør at solkraft vokser raskere enn alle andre energikilder. Med denne utviklingen vil solen bli den største kilden til kraftproduksjon allerede fra 2035.
Gjennom vår digitale plattform har vi allerede oversikt over de fleste tak i Norge. Ved å skrive inn adressen din under så vil du på få sekunder få opp den beste prisen på et nøkkelferdig solcelleanlegg til din bolig! Våre tekniske eksperter gir deg all den oppfølging og support du trenger, både før, underveis og etter installasjonen.

Slik er veien til solceller på taket

 • Hus med kartpinn

  Utforsk potensialet til taket

  Ved å skrive inn din adresse kan du regne på solpotensialet ditt, hva det vil koste og hvor mye du kan spare. Kort tid etter tar vi kontakt for å hjelpe deg videre.
 • Få et tilbud uten å flytte deg fra sofaen

  Tilpasning og tilbud

  Når vi tar kontakt tilpasser vi installasjonen sammen for best utseende og ytelse samt finner et passende installasjonstidspunkt.
 • Hus med solceller på taket

  Installasjon og tilkobling

  Vi ordner med alt før, under og etter installasjonen. Du følger prosessen på otovo.no.
 • Markedets beste garantier

  Billig og ren strøm til 2049!

  Du produserer ren og billig energi i minst 25 år. Du får betalt for strømmen du ikke bruker selv. Velkommen til fremtiden!