Få solceller på taket med Aevi Eiendom og Otovo

Sjekk hvilken del av taket ditt som er best egnet
hus med installerte solcellepaneler
aevi eiendom

Aevi Eiendom satser grønt

Aevi vil skape lønnsomme prosjekter med best mulig bokvalitet og minst mulig miljøpåvirkning. Dette vil de blant annet gjøre ved å satse på boliger med energimerking, som betyr at det kreves mindre energi ved normalt bruk. Solenergi kan kvalifisere boligen til et energimerke, og Aevi har derfor valgt Otovo som samarbeidspartner!

Solenergi er en investering for miljøet og fremtiden

En av de største mytene rundt solenergi er at vi ikke har nok sol her oppe i nord til at solcellepaneler skal være lønnsomt.
Solen er den raskest voksende energikilden i verden, og en stigende etterspørsel etter fornybar energi gjør at solkraft vokser raskere enn alle andre energikilder. Med denne utviklingen vil solen bli den største kilden til kraftproduksjon allerede fra 2035.
Gjennom vår digitale plattform har vi allerede oversikt over de fleste tak i Norge. Ved å skrive inn adressen din under så vil du på få sekunder få opp den beste prisen på et nøkkelferdig solcelleanlegg til din bolig! Våre tekniske eksperter gir deg all den oppfølging og support du trenger, både før, underveis og etter installasjonen.

Slik er veien til solceller på taket

 • Hus med kartpinn

  Utforsk potensialet til taket

  Ved å skrive inn din adresse kan du regne på solpotensialet ditt, hva det vil koste og hvor mye du kan spare. Kort tid etter tar vi kontakt for å hjelpe deg videre.
 • Få et tilbud uten å flytte deg fra sofaen

  Tilpasning og tilbud

  Når vi tar kontakt tilpasser vi installasjonen sammen for best utseende og ytelse samt finner et passende installasjonstidspunkt.
 • Hus med solceller på taket

  Installasjon og tilkobling

  Vi ordner med alt før, under og etter installasjonen. Du følger prosessen på otovo.no.
 • Markedets beste garantier

  Billig og ren strøm til 2049!

  Du produserer ren og billig energi i minst 25 år. Du får betalt for strømmen du ikke bruker selv. Velkommen til fremtiden!