Solcellepaneler - spar penger med solceller på taket

Gode priser og rask levering Vi finner den beste og billigste installatøren i tillegg til å tilby markedets beste garanti!

hus med installerte solcellepaneler

Klarkraft og Otovo samarbeider

Klarkraft samarbeider med Otovo, som er Norges største leverandør av solcellepaneler til privatmarkedet. Otovo gjør det enkelt å produsere kortreist og grønn energi på eget tak. De bistår i hele prosessen fra planlegging til installasjon, og bruker teknologi til å undersøke potensialet på akkurat ditt tak.

Solenergi er en investering for miljøet og fremtiden

Solcellepaneler på taket gir deg bærekraftig strøm i din stikkontakt, med mange gode fordeler. Blant disse er:

   Lavere strømregninger: Du betaler verken strømpris eller nettleie for strømmen du produserer selv. I tillegg kan du selge strømmen du produserer, men ikke rekker å bruke, tilbake til strømleverandør.

   Redusert klimaavtrykk: Ved å produsere ren energi fra solen, reduserer du behovet for fossile brensler og bidrar til å bekjempe klimaendringer.

   Økt boligverdi: Solcellepaneler øker også verdien av hjemmet ditt, og gjør eiendommen din mer attraktiv for kjøpere. Høy energimerking gir også bedre rente på boliglånet.

Skaff deg minst 30 år med lavere strømregninger med solceller på taket. Sjekk adressen din nå for et prisestimat tilpasset ditt tak

Slik er veien til solceller på taket

 • Hus med kartpinn

  Utforsk potensialet til taket

  Ved å skrive inn din adresse kan du regne på solpotensialet ditt, hva det vil koste og hvor mye du kan spare. Kort tid etter tar vi kontakt for å hjelpe deg videre.
 • Få et tilbud uten å flytte deg fra sofaen

  Tilpasning og tilbud

  Når vi tar kontakt tilpasser vi installasjonen sammen for best utseende og ytelse samt finner et passende installasjonstidspunkt.
 • Hus med solceller på taket

  Installasjon og tilkobling

  Vi ordner med alt før, under og etter installasjonen. Du følger prosessen på otovo.no.
 • Markedets beste garantier

  Billig og ren strøm til 2049!

  Du produserer ren og billig energi i minst 25 år. Du får betalt for strømmen du ikke bruker selv. Velkommen til fremtiden!