Solcellepaneler for LOS

Lag kortreist og ren strøm

Produser din egen strøm med solpaneler eller solcelletakstein. Legg inn adressen din under og se hvor mye du kan spare.

Solpanel på taket

Strøm fra eget tak

Solceller skaper energi med null utslipp. Hvis du har elbil kan du skryte av at du kjører på egenprodusert strøm. Faktisk produserer et vanlig solcelleanlegg nok strøm til å kjøre en elbil rundt 20.000 kilometer på et år.

Støtteordning

Du får ca 15.000 kroner fra Enova for å montere et solcelleanlegg. Et vanlig anlegg koster mellom 50.000 og 100.000 kroner inkludert montering og elektriker, avhengig av størrelse og hvor komplisert prosjektet blir.

Montering av solceller

Hvordan foregår dette?

Ved å legge inn adressen til taket ditt ovenfor kan du sjekke prisen for et anlegg på ditt hus. Der vil du også få vite nøyaktig hvor mye støtte du får. Planlegging, installasjon og drift av anlegget skjer via Otovo. Du beholder kundeforholdet til LOS som din strømleverandør.

Sparegris

Solceller lønner seg

Med et solcelleanlegg på taket sparer du penger på strømregninga hvert år i 30 år eller mer. Med den hjemmelagde strømmen slipper du å bry deg om økte strømpriser, tørre vintre, mer nettleie eller høyere el-avgifter: Du lager jo kilowattimene dine selv. De fleste husholdninger på Øst- og Sørlandet kan tjene mange tusen på å gå for solenergi. På Vestlandet, i Midt-Norge og Nord-Norge avhenger det av lokale forhold.