Leasing av solceller uten å legge ut én krone!

Solceller til en lav månedlig pris

solar panels on roof

Med leasing er det enklere enn noensinne å produsere egen strøm

Frem til nå har muligheten til å få solceller på taket vært forbeholdt noen få. Dette endrer seg nå med lansering av leasing!

Leasing gjør det enkelt for alle som eier et tak å lease solceller til en lav månedlig pris i stedet for å måtte kjøpe anlegget. Vi garanterer sertifiserte installatører og produkter av den beste kvaliteten, og vi sørger for at anlegget alltid fungerer.


Du bestemmer selv hvordan du vil utnytte solen

Med Otovo kan du velge de panelene med høyest kvalitet for ditt tak, med installasjon inkludert! Du bestemmer selv hvordan du vil utnytte solen.

Lås deg til lave priser
Etter hvert som årene går og strømprisene øker, vil dine kostnader forbli de samme!
Enkelt å kjøpe ut
Hver måned får du en bonus, som vil gjøre solcelleanlegget billigere og billigere å kjøpe ut.
20 års garanti
Otovo overvåker og opprettholder ditt solcelleanlegg så du skal slippe å tenke på noe som helst.

fraNOK 299/mnd

Et abonnement uten forhåndsbetaling. Otovo er ansvarlig for ditt solcelleanlegg i 20 år, og du kan selv bestemme om du på et senere tidspunkt ønsker å kjøpe anlegget.

Hvorfor eie når du kan leie?

Et eierskap begynner med en stor investering, men når du leier slipper du å legge ut én krone. Støtte fra Enova får du uansett på konto, så i realiteten begynner du i pluss!

Leasing av solceller betyr at du leier solcelleanlegget fra oss slik at du kan produsere strøm til eget bruk og selge strøm når du har produsert et overskudd. Leasingavtalen gir deg rett til å leie solcelleanlegget i en periode på 20 år fra det tidspunktet installasjonen av systemet er fullført.

Hvem eier solcelleanlegget ved leasing?

Vi tar eierskap til solcelleanlegget i løpet av leasingperioden. Dette betyr blant annet at du ikke kan pantsette, selge eller på annen måte overføre rettighetene til solcelleanlegget uten skriftlig samtykke.

Hva skjer hvis jeg skal flytte eller selge huset?

Hvis du selger eiendommen og flytter i løpet av leasingperioden så kan kjøperen av eiendommen overta leasingavtalen. Administrasjonsgebyret for overføring av leasingavtalen er 2000 kr, og krever at den nye kjøperen er kredittverdig og godkjent av oss.

Ønsker du å kjøpe anlegget?

Du kan når som helst kjøpe solcelleanlegget før utløp av leasingperioden til en pris som tilsvarer restverdien på systemet pluss 10%.

Leasingavtalen kan også avsluttes i løpet av leasingperioden ved å betale et avbestillingsgebyr og dekke kostnadene for demontering og tilbakelevering av solcelleanlegget.

Hvis du sier opp avtalen innen ti år, tilsvarer avbestillingsgebyret 75% av restverdien, etter ti år tilsvarer avbestillingsgebyret 50% av restverdien.

Etter utløp av leasingperioden:

  • 1. Betal markedsprisen for anlegget

  • 2. Oppgrader solcelleanlegget og utvid kontrakten (til en ny pris med hensyn til oppgraderingen)

  • 3. Forleng leasingperioden med 5 år med en månedlig betaling som tilsvarer 50% av dagens månedlig avgift

  • 4. Du kan også velge å returnere solcelleanlegget og dekke kostnadene ved demontering og retur

Alltid Otovo-sertifiserte installatører

Våre installatører gjennomgår en krevende utvelgelsesprosess. Vi har fokus på faglig kompetanse, HMS og god kundeservice. Med Otovo er du sikret en kvalitetsinstallasjon.

Kun et fåtall av interesserte installatører blir godkjent som Otovo-installatør.

Alltid Otovo-sertifisert utstyr

Solcellemarkedet har tusenvis av utstyrsleverandører. Vi bruker vår ekspertise i bransjen og jobber hele tiden for at du skal få de beste prisene på det beste utstyret.

En Otovo-sertifisering er en garanti for høy kvalitet i hele levetiden til anlegget.

Min side
Otovo-bloggen
)
PersonvernVåre betingelser

© Otovo AS 2022