Lease solceller
hos Otovo

hus med solcellepanel i et boligområde

Med leasing er det enklere enn noensinne å produsere egen strøm

Frem til nå har muligheten til å få solceller på taket vært forbeholdt noen få. Otovo endrer dette nå og lanserer leasing av solceller.
Leasing gjør det enkelt for alle som eier et tak å lease solceller til en lav månedlig pris istedetfor å måtte kjøpe anlegget. Vi garanterer sertifiserte installatører og sertifisert hardware, og vi sørger for at anlegget alltid fungerer.

Du bestemmer selv hvordan du vil utnytte solen

Med Otovo kan du velge de panelene med høyest kvalitet for ditt tak, med installasjon inkludert! Du bestemmer selv hvordan du vil utnytte solen.

Lås deg til lave priser

Etter hvert som årene går og strømprisene øker, vil dine kostnader forbli de samme!

Enkelt å kjøpe ut

Skulle du ombestemme deg kan du når som helst kjøpe anlegget

20 års garanti

Otovo overvåker og opprettholder ditt solcelleanlegg så du skal slippe å tenke på noe som helst.

Et abonnement uten forhåndsbetaling. Otovo er ansvarlig for ditt solcelleanlegg i 20 år, og du kan selv bestemme om du på et senere tidspunkt ønsker å kjøpe anlegget.

Les mer om solabonnement.

fra kr 699/mnd

Hvorfor eie når du kan leie?

Et eierskap begynner med en stor investering, men når du leier slipper du å legge ut én krone. Støtte fra Enova får du uansett på konto, så i realiteten begynner du i pluss!
Med leasing fra Otovo sørger vi for at utstyret fungerer, mens du får all energien fra solen og all sparingen. Som alltid sørger vi for Otovo-sertifiserte montører og Otovo-sertifisert utstyr.

Alltid Otovo-sertifiserte installatører

Våre installatører gjennomgår en krevende utvelgelsesprosess. Vi har fokus på faglig kompetanse, HMS og god kundeservice. Med Otovo er du sikret en kvalitetsinstallasjon.
Kun et fåtall av interesserte installatører blir godkjent som Otovo-installatør.

Alltid Otovo-sertifisert utstyr

Solcellemarkedet har tusenvis av utstyrsleverandører. Vi bruker vår ekspertise i bransjen og jobber hele tiden for at du skal få de beste prisene på det beste utstyret.
En Otovo-sertifisering er en garanti for høy kvalitet i hele levetiden til anlegget.