Otovo Solar App (v4.0.0) er her! Som solkunde hos oss vil det nå bli enda enklere å holde oversikt over solcellenes produksjon og solcellesystem.

Hvor mye produserer solcellene dine per dag, per uke eller månedlig? Overvåk og forstå ditt solcelleanlegg for optimal funksjon med Otovos nye app. Last ned Otovo-appen via Google Play eller i App Store.


Enklere overvåking av ditt solcelleanlegg

Det er selvsagt ønskelig å kunne overvåke og holde oversikt over sitt solcelleanlegg. Med den nye appen kan du gjøre nettopp det. For eksempel kan du enkelt se daglig og ukentlig produksjon av solcellene dine, sammenligne produksjonen på dine forskjellige solcelleanlegg og få informasjon om ditt grønne bidrag til miljøet og fremtiden.

Sjekk taket ditt her!
Otovo Solar App - kalender

Otovo Solar App - Hva er nytt?


Statusoversikt:

Den nye startsiden: her får du en rask og enkel oppsummering av dagens strømproduksjon i kWh.


Status for strømproduksjonen:

Her kan du enkelt sammenligne kraftproduksjonen mellom de forskjellige anleggene dine og se grafiske illustrasjoner. Du kan også velge mellom forskjellige perioder, dager, uker og måneder, med den nye kalenderen.


Alt om ditt solcelleanlegg

All informasjon om kontoen din - se detaljer om installasjonen og ditt solcelleanlegg samt alle tilknyttede lenker og dokumenter.


Innlogging med passord:

For de som foretrekker å logge inn med passord i stedet for SMS.

Otovo Solar App - egen rabattlenke

Tips en venn!

Tips en venn: Nå kan du anbefale og fortelle venner og familie om Otovo med din egen rabattlenke. Da får dere begge den samme rabatten når den du tipser kjøper solceller.

Sjekk taket ditt her!


Hvorfor behøver du å overvåke solcelleanlegget?

Før vi ser nærmere på Otovo-appens nye funksjoner, kan det være lurt å fortelle deg mer om hvorfor du bør overvåke produksjonen til solcellene. Det vil si hvordan ditt solcelleanlegg fungerer fra dag til dag. Dette gjør så du får en bedre forståelse av hva du skal se etter i appen.


Optimal produksjon

Den første grunnen er ganske enkelt å finne ut hvor mye solcelleanlegget produserer og i hvilke perioder det er mest effektivt. Det betyr ganske enkelt å overvåke kapasiteten til anlegget ditt. Med andre ord, hvor mye kWh produserer ditt solcelleanlegg. Da får du informasjon om hvilke måneder du har større strømproduksjon og hvilke måneder som genererer mindre strøm - noe som igjen vil hjelpe deg å forstå hva som er optimalt for akkurat ditt system.


Systemfeilsøking

Den andre årsaken til behovet for overvåking er å sikre at det ikke er feil i systemet og at alt fungerer som det skal. Jo før du finner det mulige problemet, jo før kan problemet løses.


Den nye startsiden - Statusoversikt for strømproduksjon

Med den nye startsiden kan du på et øyeblikk få informasjon om din daglige produksjon. Sammen med den ukentlige og månedlige rapporten vil du alltid være oppdatert på hvor mye solcellene dine har produsert den siste tiden.

Otovo Solar App - strømproduksjon

Avhengig av hvilken type inverter du har, samler og presenterer vi data i forskjellige tidsintervaller - 5, 10 eller 15 minutter. Hvis informasjonen er gammel, trenger du bare å "dra ned" med fingeren for å få de nye verdiene!


Følg med på miljøpåvirkningen - Solceller og CO2

Vi vil med glede introdusere den nye “miljøseksjonen”. Her kan du følge miljøpåvirkningen din ved å se CO2-ekvivalenten til din årlige produksjon! Vi håper dette øker forståelsen for hvor viktige dine solcellepaneler er for miljøet.

Les mer om Enova-støtte for solceller


Forbedret produksjonsstatus

Takket være tilbakemeldingene vi har mottatt fra Otovos fantastiske kunder og våre dyktige utviklere, har vi gjort store forbedringer når det gjelder overgangen mellom "daglig effekt" og "ukentlig produksjon". I tillegg til dette har navigeringen til datofunksjonen blitt forbedret.

Sjekk taket ditt her!


Ny kalender - Historisk oversikt over solcellenes elektrisitetsproduksjon

Med vår splitter nye kalender kan du se både din daglige og tidligere strømproduksjon i en ny kombinert informasjonsside. Nå blir det superenkelt å bla gjennom dagens data eller kikke tilbake på tidligere produksjonsdata.


Sammenligne strømproduksjonen

Har du mer enn ett solcelleanlegg og ønsker å sammenligne strømproduksjonen mellom dine forskjellige adresser og systemer? Nå kan du sammenligne flere solcelleanlegg, appen husker både datoen og den valgte kalendervisningen.


Kontoinformasjon - Mitt anlegg

Nå kan du også følge opp installasjonen av solcellepaneler og finne lenker til nyttige dokumenter, for eksempel kontrakten med Otovo og tekniske manualer.


Innlogging med passord og støtte på flere språk

Nå har vi gjeninnført pålogging med passord og e -post. Du kan imidlertid fortsatt logge inn som før med SMS dersom du foretrekker det!

Følgende språk kan velges i appen:

  • 🇫🇷 French
  • 🇩🇪 German
  • 🇮🇹 Italian
  • 🇳🇴 Norwegian
  • 🇵🇱 Polish
  • 🇪🇸 Spanish
  • 🇸🇪 Swedish



Få et tilbud i dag - Hold oversikt over anlegget ditt

Har du enda ikke ditt eget solcelleanlegg? På bare noen få minutter kan du sjekke taket ditt og få et tilbud fra oss - klikk på lenken og søk opp adressen din.

Nå kan du både kjøpe solceller eller bruke vårt solabonnement, og et anlegg fra Otovo har normal levetid på minst 30 år, og det blir det vanvittig billig drivstoff av!

Sjekk taket ditt her!

Har vi glemt noe, eller vil du foreslå forbedringer? Gi oss beskjed her!

Sjekk ditt tak
You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.