LONGi startet sin virksomhet i år 2000. De produserer solceller, byggeløsninger og silisiumskiver. LONGi regnes for å være høyt oppe på listen over topp 10 solcelleprodusenter.

I 2021 ble LONGi Solar til og med rangert først ifølge pv-tech.org!

Kjøp solcelleanlegg med solcellepaneler fra LONGi, kostnadsfritt tilbud på ett minutt:

Eksempel på solcelleanlegg med solceller fra LONGi:

  • 1 x Growatt MID 15KTL3-XL
  • 40 x LONGiSolar LR4-60HPB-360M


Alle tilgjengelige modeller fra LONGi Solar

  • LR4-60HPH-360-380
  • LR4-60HIH-370-385M
  • LR5-54HPB-390-410M Hi-MO
  • LR5-54HPH400-420LONGi Solar LR5-54HPB Hi-MO - opptil 420 Watt

Solceller fra LONGi har høy virkningsgrad og lav nedbrytning. Dette gjør at du får mer kraft og fortsatt høy produksjon selv etter 25 års bruk. I følge LONGis effektgaranti, som er på 25 år, vil solcellepanelene ha en høy virkningsgrad på ca 84,80 % etter 25 år.

Dimensjonene på solcellepanelene er 172,2 x 113,4 x 30 cm og de består av 108 celler.

  • Et mellomstort solcelleanlegg med LONGi Solar på 10 kW med 28 solcellepaneler på 360* Watt kan bygges sammen med en inverter fra Growatt av modellen MID 10KTL3-XL. Et slikt anlegg kan koste cirka 200-230.000 etter enova-støtte.

*LONGi har en effekt på mellom 360 opp til 410 Watt

De andre modellene er litt forskjellige, men teknologien bak er den samme som modellen ovenfor. LR60 f.eks. har totalt 120 celler (2x60) og da er selvfølgelig dimensjonene noe større enn LR54 som har totalt 108 celler som vi nevnte ovenfor. Hvilken størrelse som passer deg best avhenger av takarealet ditt, prisen du ønsker og tilgjengelighet.


Half cut og PERC solceller

Såkalte halvcellemoduler betyr at cellene deles i to og strømmen i to seriekoblede deler. Dette gjør at systemtap reduseres, og kontinuerlig produksjon sikres dersom deler av panelene havner i skyggen.

Passive Emitter and Rear Cell (PERC)
PERC-teknologien handler om å øke strømproduksjonen ved å benytte seg av fotonene som ikke absorberes av laget på toppen av solcellepanelet. Dette oppnås ved å få fotonene til å reflektere tilbake.


LONGi solceller har høy effekt

Effekten er høy på alle våre solcellepaneler, det gjelder også LONGi, som leverer opptil 410 Watt! Det betyr at med kun 25 solcellepaneler på taket har du en kraftig installasjon på minst 10 kWp.

Hvis vi grovt beregner at hvert solcellepanel opptar et areal på omtrent 2 kvadratmeter på taket ditt, må taket ditt ha et areal på 50 kvadratmeter.

Har du et forbruk på 15.000 kWh i året, har du dekket over halvparten av energibehovet og senket strømregningene betraktelig. Du vil også tjene penger ved å selge overskuddsstrømmen.LONGi utseende

Modulene er fine, men ikke helt svarte. Det er en smakssak om du liker synlige ledere på panelene (hvite) eller sorte som smelter inn og ikke er synlige.

Vil du heller ha helsvarte solcellepaneler?

Da anbefaler vi ett av følgende merker:

  • Trina Solar
  • Hyundai
  • JA Solar


Vi supplerer garantien fra LONGi

Når det gjelder effekten har du 25 års strømproduksjonsgaranti fra LONGi. Produktgarantien er derimot 12 år, og i tillegg du får hele 20 års Otovo-garanti på hele anlegget når du velger solabonnement av oss.

Sjekk taket ditt her

Få et tilbud i dag!


Priser og sertifiseringer

Å bli rangert høyt av Bloomberg er den høyeste anerkjennelsen et solenergiselskap kan strebe etter.

Denne rangeringen, produsert av den amerikanske finansgruppen med samme navn, belønner de beste panelprodusentene, anerkjent av alle interesserte parter (banker, tekniske eksperter, etc.) i storskala solenergiprosjekter.


Trippel A for LONGi Solar

I 2020 ble LONGi Solar tildelt "Top Photovoltaic Brand" av en global autoritativ forskningsorganisasjon kalt "EuPD Research".

LONGi cert från EUPD

Også i 2019 ble LONGi Solar rangert først i kategorien Outdoor Power Generation of Photovoltaic Module på PV-kongressen organisert av TÜV Rheinland, et sertifiseringsorgan for produkter og styringssystemer.


Derfor velger Otovo LONGi Solar

Vi samarbeider med LONGi fordi deres produkter er av høyeste kvalitet og derfor skaper stor lønnsomhet for våre kunder. Hos Otovo har vi selvfølgelig en prosess der vi nøye undersøker et produkt før vi velger å godkjenne det.


Miljø og bærekraft

LONGi streber etter å være et bærekraftig selskap og deres engasjement skiller seg ut i bærekraftsrapporten.

Siffror över hållbarhetsarbeten från LONGi

I 2020 sparte LONGi 729 000 tonn vann og brukte nesten 42 % fornybar energi. Disse to aktivitetene er blant 99 andre energisparetiltak og prosjekter som selskapet har gjennomført!


Invester i solenergi du også

Gjør som tusenvis av andre nordmenn og begynn å spare på lavere strømregninger og tjen penger på å selge fornybar strøm til strømnettet. Du gjør både miljøet og økonomien din en god tjeneste. Sjekk først adressen din ved å klikke på knappen nedenfor og du vil motta et gratis tilbud i løpet av få minutter!

Sjekk taket ditt her
Sjekk ditt tak
You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.