Nabostrøm har vært i drift i 10 måneder i dag. For hver måned som går jobber vi med å gjøre løsningen bedre for dere, kundene våre.

Juni er ikke anderledes. Denne gangen har vi forbedret avregningsmetodikken. Det høres kanskje ikke så spennende ut, men vi syns det er et godt skritt fremover.

Som strømselskap er vi alltid avhengig av informasjonen vi får fra din netteier. Den informasjonen er ikke alltid helt pålitelig, og kommer gjerne en del forsinket.

Tidligere har vi ventet til vi har fått komplett informasjon for en hel måned før vi har gjort avregningen på din faktura. Det har gjort at mange har fått estimerte verdier lenger enn strengt tatt nødvendig.

Presis faktura

Nå har vi lagt dette om slik at du får avregning med all den informasjonen vi har tilgjengelig ved faktureringstidspunktet. Det gir deg en mer presis faktura, med mer korrekte tall og færre estimater.

For plusskunder gir dette en ekstra bonus: Ved månedsskiftet betaler vi ut alle plusstimene vi vet om, uavhengig av om vi har komplett informasjon for en måned eller ikke.

All data på Min Side

Vi vil gjerne at du skal ha full oversikt over eget forbruk og plussproduksjon på Min Side. Derfor har vi tilgjengeliggjort nye diagrammer som viser deg det vi har av informasjon. Du kan også gå inn og se en tabelloversikt over alle enkelttimene dine, komplett med informasjonen som utgjør grunnlaget for avregningen av plusskunder.

minside.png. Få all data på timer og avregning. Solcelleanlegg og paneler

En liten ekstrabonus er at du også kan laste ned informasjonen som regneark (Excel). Da kan du virkelig slå deg løs og sette opp informasjonen som du vil.

Gi oss tilbakemelding

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre produktene våre, så både ris og ros mottas med takk.

God sommer!

Sjekk ditt tak
You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.