Denne uken vil rabattene sitte løst på det meste av netthandel. På Otovo er rabatten bare en lavere strømregning de neste tre tiårene.

Black Friday-rabattene kan være en god anledning til å skaffe seg en god pris på noe man har gledet seg til å kjøpe. Men ofte er rabattene en oppmuntring til kjøp av produkter man ikke trenger, som man ikke kommer til å bruke, og som man får lite glede av. Det er kort vei fra kjøp til forbruksfest og så til sløseri.

Viktig beslutning

I Otovo selger vi et produkt som har som ambisjon å bidra til en mer bærekraftig verden, og som varer i 30 år eller mer. De fleste bruker god tid på å ta beslutningen om å få seg solceller på taket. Vi ser ikke noen grunn til å presse ut en beslutning om solinvesteringen nå i slutten av november. Det får holde at de som bestiller solceller nå på tampen av sesongen kommer først i køen når vårsola smelter snøen igjen.

Oppblåst prisnivå?

Vi liker egentlig ikke rabatter til vanlig heller. Alt for mange bedrifter bruker rabatter for å motivere til kjøp, men holder samtidig et oppblåst prisnivå for å kunne gi det bort i form av avslåtte prosenter.

Vi liker derimot lave priser. I Otovo-familien har vi doblet antallet installatører og fått mange nye installasjonsbaser over hele landet. Det hjelper til med å redusere prisene.

Finn prisen på solcelleanlegg

Vi liker det ærlig og enkelt. På Otovo får du se prisen på solcelleanlegget skreddersydd til ditt eget tak i løpet av sekunder. Vi står for den prisen.

Vi gir ikke rabatter på Black Friday, bare lav strømpris i de mange dagene vi har foran oss.

Sjekk ditt tak
You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.