Øverst: Stein Magnus Jodal, Kristian Klette, Mette Rye-Larsen, Andreas Thorsheim, Christel Mathiesen. Nederst: Fredrik Hertzberg, Simen Jørgensen, Rikard Eide og Tormod Engesæth. Foto: Jon Gorospe

Otovo-teamet øker

“Otovo er en ukjent merkevare med høyst usikker fremtid, og vi kan tilby en like usikker arbeidsplass. Du kan helt sikkert få høyere lønn et annet sted. Arbeidsmengden vil etter alt å dømme bli stor og uforutsigbar.

Vi er en startup og vi jobber på et felt som er i ferd med å eksplodere med muligheter — det er også en god oppside.”

Slik begynte vår første stillingsannonse, inspirert av Robert F. Scotts stillingsannonse etter folk til Endurance-ekspedisjonen:

“Men wanted for hazardous journey. Low wages, bitter cold, long hours of complete darkness. Safe return doubtful. Honour and recognition in event of success”

Teamet som utgjør bedriften avgjør om den lykkes eller ikke. ”De ansatte er vår viktigste ressurs” er sant i store og små selskaper, i studentprosjekter og startups så vel som i milliardkonsern. Men i tidligfase-selskaper er det veldig tydelig hvor viktige folk er — fordi bedriften fra start ikke består av noe annet.

Vår viktigste ressurs

I store bedrifter kan ”tilliten fra børsen er vår viktigste ressurs”, ”markedsandelen i bedriftmarkedet er vår viktigste ressurs”, eller ”en kundemasse med lav churn er vår viktigste ressurs” virke vel så sant som det utslitte utsagnet om de ansatte. I en startup handler det 100 prosent om folk.

Noe av det mest spennende som gründere er det å få folk med på ideen. Man starter med kun en ambisjon, og så skal man få folk med på den.

Derfor er vi veldig stolte av å vise frem den gjengen som skal bygge Otovo fremover:

Vi har nylig fått inn Tormod Engesæth (31) som prosjektleder — han kommer fra jobben som produktsjef for solenergi i elektroleverandøren Cenika. Tormod har vokst opp i Kina og snakker flytende kinesisk.

Tekniske konsulenter

Christel Mathiesen (23) og Fredrik Hertzberg (28) er ansatt som tekniske konsulenter nå i september. Christel har ingeniørutdannelse fra Høyskolen i Bergen og brukte sommeren på å installere solceller på et barnehjem i Brasil. Fredrik har en master i økonomi og ledelse fra Oxford Brookes University med spesialisering innen gründerskap. Han er også en ivrig surfer og seiler, og er engasjert i Nordic Ocean Watch, en ideell organisasjon som tar vare på havet.

Mette Fjelltveit Rye-Larsen (25) er også ny på teamet. Hun har en master i nanoteknologi fra Universitetet i Oslo og skal jobbe med rådgivning, kundekontakt og salg.

Komplett utviklerteam

Utviklerteamet vårt er også komplett nå. Stein Magnus Jodal (32) begynte som seniorutvikler i Otovo juni, og kom fra Cisco Systems der han har vært softwareutvikler. Han er siving. data fra NTNU. Stein Magnus har engasjert seg som open source-advokat og tech-frivillig. Kristian Klette (30) begynte i Otovo som seniorutvikler i juli. Han kommer fra Iterate, der han har jobbet med Amedias abonnementsløsninger, Telenor/Comoyo og Get. Kristian har en master i informatikk fra NTNU. Rikard Eide (26) kom ombord som utvikler i Otovo i september. Han er nyutdannet, med master i informatikk fra NTNU og University of Cape Town. Rikard har drevet sitt eget utviklerselskap før han begynte i Otovo.

Vi er veldig stolte av dette utviklerteamet. Eller, som medgründer Simen sier det:

"Rikard, Stein Magnus og Kristian er et veldig sterkt team som dekker alle områder fra UX til hardware. Med disse folkene har vi en slagkraft som utviklingsavdelinger med 30–40 ansatte skal slite med å matche."

Fra før består Otovo av gründerne Andreas Thorsheim (36), daglig leder, Simen Jørgensen (37), produktdirektør og Andreas Bentzen (41), teknologidirektør.


Send oss en søknad

Vi har ingen ledige stillinger akkurat nå. Vi er alltid nysgjerrige på dyktige folk som har lyst til å gjøre en forskjell. Du kan sende en generell søknad til jobb@otovo.no, og følge med på siden der vi legger ut utlysninger.

Vil du vite hvor mye solstrøm du kan lage på ditt tak og hva solceller vil koste? Sjekk ut www.otovo.no.

Sjekk ditt tak
You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.